Mersin Sağlık da Ani Değişim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin Sağlık da Ani Değişim
Son dakika bilgisi... Mersin Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yusuf Çokay ile Mersin Toros Devlet Hastanesi Başhekimi Güntekin Çalışkan görevden alındıkları belirtiliyor.

Valiler kararnamesi sonrası şu dakikalarda aldığımız bir bilgide Mersin Sağlık da bu iki ismin yarın itibari ile görevlerinden alınacakları ve esas görevlerine dönecekleri belirtildi.

Bilindiği üzere Başkan yardımcılıkları ve Başhekimlikler SÖZLEŞME imzalayarak bu görevleri yapıyorlar buna göre de farklı ücretler alıyorlardı.

Diğer taraftan Özellikle TOROS Devlet hastanesinin son yıllarda hiç bir başarı göstermemesi, idarecilerin zafiyetlerinin hasta ve personel arasında toplumsal ve çalışma barışını bozduğunu belirterek, bu hastanede ki idareci kadronun tepeden tırnağa yenilenmesinin SAĞLIK adına önemli bir hizmet olacağının altını çiziyorlar.

Mersin Sağlık Müdürü Emrah Ceviz’in bu iki ismin yerine gelecek olan isimleri bizzat kendisinin belirlemesini, tavassut ve telkinlere bakmamasının altını çizen sağlık çalışanları, Mersin dışından bu idarecilerin getirilmesinin daha uygun olacağını belirtiyorlar.

Yarını bekleyelim, baklalım bu görevden alınmalar doğru mu?  Bazılarına soruyoruz SIR gibi saklıyorlar. Ama Bakanlıktan gelen bilgiler bu yönde.

ALINDIĞI İDDİA EDİLEN BAŞKAN YARDIMCISININ KENDİ VEB SİTELERİNDEKİ GÖRÜNTÜSÜ

ALINDIĞI İDDİA EDİLEN BAŞHEKİMİN KENDİ VEB SİTELERİNDEKİ GÖRÜNTÜSÜ

www.haberanaliz.net

CEVAP ve DÜZELTME HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!