Gündem ANALİZ

Gündem ANALİZ

Mail: ganaliz@gmail.com

KARAKÖY, EMEKLİLİĞE YELKEN AÇIYOR..

TMO'NUN MARKA İSMİ İSMAİL KARAKÖY

AKDENİZ'İN İNCİSİ MERSİN'İMİZDEN

EMEKLİLİĞE YELKEN AÇIYOR..*
..
Tmo'daki memuriyet hayatı 1980 yılında İskenderun Bölge Müdürlüğü'nde başlayan İsmail Karaköy son olarak Gaziantep'te Başuzman konumundayken, 29 Ekim 2020'de Şube Müdürü olarak Mersin'e atanmıştı. Sayın Karaköy hâlen Başmüdür olarak Mersinimiz'de görev yapmakta.

44 yıllık Tmo hayatına neler sığdırdığını kavramak için Mersin'deki iki icraatına ışık tutmak kâfidir. Mersin'e gelir gelmez ayağının tozuyla kurum avlusundaki perakende ürün satış noktasını halkın daha rahat ulaşabileceği bir alana taşıyarak milletinin dua ve teveccühünü kazandı. Hakeza Merkez İlçe Akdeniz sınırlarında bulunan 35 bin tonluk yatay bakliyat depolarının kapasitif durumu onun döneminde inşa edilen ek depolarla 65 bin ton hacmine ulaştı.

Başmüdür İsmail Karaköy'ün Mersin'deki  görevi süresince çalışma barışının korunması hususundaki kurumiçi hassasiyeti ve personeliyle örnek uyumu da nadide bir farklılık olarak gôzlerden kaçırılmayacak kadar değerliydi. Ayrıca özel olarak şu detaya vurgu yapmadan geçmek olmaz. İsmail Bey örnek aldığı Efsane Vali Rahmetli Recep Yazıcıoğlu gibi makam odasının kapısını her daim açık tutmuştur.

44 senelik devlet hizmetinde tüyü bitmemiş yetimin çıkarlarını önceleyen, pırıl pırıl 4 evlat babası olan Sayın İsmail Karaköy'e mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türk Milleti adına teşekkür etmeyi minnet borcu sayarak hayırlı ve uzun ömürler diliyoruz.
İyi ki varsınız Başmüdür'üm.
İyi ki sizleri tanıdık.
Yolu Mersin'imize varıp kentimizde değer üreten her vatan evladına Selâm ve Dua..

* NECMİ TURAN SÜREK / (Bugünkü bu makalenin yazarı.)