Gündem ANALİZ

Gündem ANALİZ

Mail: ganaliz@gmail.com

MERSİN CUMHUR İTTİFAKI -4

Yazıyorum diye elbet bozulanlar, kırılanlar oluyor.

Ben birileri bozulsun kırılsın yâda sevinsin diye yazmıyorum.

Herkes sorumluluğunun bilincinde olarak çalışsın, partiye KENE gibi yapışıp, SÜLÜK gibi sömürüp sonrada yan gelip yatmasın, ahlaklı ve ilkeli olsun, dik dursun diye yazıyorum.

Allah şahittir ki, kim olursa olsun, hangi siyasi çatıda olursa olsun ARSIZA- HIRSIZA- NAMUSSUZA geçit vermem.

Neyse...

MUSTAFA SEVER

Birkaç köşe yazısı öncesi Ak Parti MKYK üyesi Mustafa Sever’inde adının geçtiği bir yazı kaleme aldım.

Önerilerde bulundum, gönlümden geçen, onların yapması gerekenleri dile getirdim.

Tabi yazı içeriğinde başkaca Ak Partili ve Ak partinin ekmeğini yemiş kişilerinde adını geçtim.

Onlar KARLI DAĞDAN serinler, ohhh MAŞALLAH! Nazar değmesin, yandan yandan geziniyorlar.

Memleketi MUT ilçesi başta olmak üzere, Mersin’de ikinci bölge olarak bilinen SİLİFKE- GÜLNAR ve diğer ilçelerde  son bir haftadır bir çalışma sergiliyor, ama hiç yeterli değil. 

Kendisini tivıtır hesabından izliyorum. Eski paylaşımlarını tekrar etmesin, ancak bu çalışmalarına hızla devam etsin. Özellikle de MUT ilçesine daha fazla ağırlık versin. MUT ilçesinde daha yaratıcı fikirlerle çalışmayı sürdürsün ve o başkan adayını boş bırakmasın. Adayın kurduğu ekibi, takım arkadaşları, yol yürüdüğü kişiler bu işleri bilmiyorlar, sahadaki çalışmaları çok amatör yürütüyorlar. Mustafa Sever bilgi ve tecrübesi ile işlere atarsa, MUT’ta sürprizler olabilir, yoksa yıkım yakındır, bakın tekrar ediyorum İYİ parti açık ara öne geçti...

AK PARTİ İL YÖNETİMİ

Bir daireye bir makama kişi getirilirken varsınız, hangi kamu kurum kuruluşunda amir var ise onları ziyaret etmeye varsınız, Ankara’dan para gelince onu harcamaya da varsınız, Ramazan geldi, Ankara’dan gönderilen her şeyi almaya da hazırsınız, kurumları aranızda paylaşmış, şu kurum şu arkadaşın, bu kurum bu arkadaşın emrinde gözetimde demeyi biliyorsunuz, daha çok şey var yazacak da, şimdi uzatmayayım...

İL teşkilatı, Merkezdeki 4 ilçe olan AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçelerinin yönetim kurulları, kadın ve gençlik kolları eksiksiz tam kadro ile niye sahada yoksunuz?

31 Mart’a ne kaldı?

Bu listelere alıp paye ve unvan verdiğiniz, bir çoğunun eşi- çocuğu- yakınını İŞ AŞ sahibi yaptığınız, her fırsatta makam ve mevkilere getirdiğiniz kişilerin kendisi ve yakın çevresi, eşi, çocukları niye sahada yoklar?!

Hani komutan demiş ya,

Oğlum düşman cephede ateş açmak üzere, silahını al gel.

Silahım yok efendim.

Al sana silah.

Mermim yok efendim...

Oğlum yemek geliyor hazırlanın 5 dakikanız var yemek için...

Kaşık elimde efendim (!)

Bu hesap!!!

Devam edeceğim.