Müsavat Dervişoğlu'ndan yanıt gecikmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müsavat Dervişoğlu'ndan yanıt gecikmedi
MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etmemiş ve bugün yaptığı açıklamada "Neden tebrik etmediğimi gerekçesi ne olursa olsun söylüyorum ihaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" ifadelerini kullanmıştı. Bahçeli'nin sözlerine mazbata töreni sonrası yanıt veren Dervişoğlu, "Bir kişi öyle dedi diye bir büyük camianın gönlünü kıramam" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısında İYİ Parti kurultayında genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik etmediği yönünde kendilerine yöneltilen eleştirilere cevap vermişti. Bahçeli, "Neden tebrik etmediğimi gerekçesi ne olursa olsun söylüyorum ihaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" ifadelerini kullanmıştı.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Bugün mazbatasını aldığı tören sonrasında değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu kendisini ihanetle suçlayan Devlet Bahçeli'ye de yanıt verdi.

"BEN ONUN PARTİSİNDE 10 YILI AŞKIN İL BAŞKANLIĞI YAPTIM"
Dervişoğlu, "Kritik bir cümle var hainlikle ilgili, ben onun partisinde 10 yılı aşkın il başkanlığı yaptım ayrıca hayatımın hiçbir döneminde de kendisine karşı böyle maksadı aşan ifadelerde bulunmadım. Bir de üzerimde hakkı ve emeği var, yani Türk siyasetinde şayet bugün buralardaysak bugüne kadar yapmış olduğumuz yolculukların, edindiğimiz tecrübelerin hayatımızda önemli bir yeri var ben onların hiçbirini yok sayamam. Bir kişi öyle dedi diye de bir büyük camianın gönlünü kıramam" dedi.


Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmedi?Önceki Haber

Müsavat Dervişoğlu'nu neden tebrik etmed...

TABİP ODASINDA NÖBET DEĞİŞİMİ OLDUSonraki Haber

TABİP ODASINDA NÖBET DEĞİŞİMİ OLDU

Başka haber bulunmuyor!