HÜSEYİN GELDİ MAHKEMEYE İTİRAZ YAPTI O DA RET GELDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HÜSEYİN GELDİ MAHKEMEYE İTİRAZ YAPTI O DA RET GELDİ
Mersin sağlık müdürlüğünde daire başkanlığı yapan ve haber sitemiz ve kurucusu hakkında savcılığa Avukatları aracılığı ile şikayette bulunan HÜSEYİN GELDİ’nin, savcının HAKKIMIZDA verdiği kovuşturmaya yer yoktur kararına karşı bir üst mahkemeye yaptığı itiraz ret edildi.

ANKARA- Mersin Saglık müdürlüğünde sözleşme imzalayarak göreve gelen daire başkanı Hüseyin Geldi, haber sitemiz hakkında ve kurucumuz hakkında Avukatları aracılığı ile “huzurumu bozuyor, hakeret ve iftira” diyerek şikayetti bulundu. Bunun için üç ayrı avukata vekalet verdi. Avukatlarına veridiği vekaletname aşağıda.

Yapılan şikayeti inceleyen delilleri araştıran SAVCILIK, 24.3.2021 günü 2021/11065 sayılı karar ile suçlamaları yerindi görmeyip haber sitemiz ve kurucumuz hakkında takipsizlik yani kovuşturmaya yer yoktur kararı verdi. Takipsizlik kararı aşağıda.

Bunun üzerine Hüseyin Geldi’nin avukatları bu kararı yargıya taşıdılar ve itiraz ettiler. İtiraz dilekçelerinin ilk sayfası aşağıda.

İtirazı ve gerekçelerini inceleyen Mersin 1. Sulh ceza hakimliği, HÜSEYİN GELDİ ve Avukatınca yapılan itirazında yersiz olduğuna, iddia ettikleri hususların suç oluşturmadığını gözeterek itirazlarını,13.4.2021 günü 2021/2273 D.İş karar ile KESİN hükümle ret etti. Ret kararı da aşağıda.


Danıştay Basın Kartında "Keyfilik Olamaz" Kararı AldıÖnceki Haber

Danıştay Basın Kartında "Keyfilik Olamaz...

DEMOKRAT PARTİDE ÇAMLIYAYLA İLÇESİ DE KAPANDISonraki Haber

DEMOKRAT PARTİDE ÇAMLIYAYLA İLÇESİ DE KA...

Başka haber bulunmuyor!