ALİ ÖZ: TÜM TABULARI YIKMAYA GELİYORUM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALİ ÖZ: TÜM TABULARI YIKMAYA GELİYORUM
Mersin Toroslar ilçesi Cumhur ittifakı MHP adayı Dr. Ali Öz, bugün çok çarpıcı ve önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı ev gezmelerinde, iş aş sorun olmaktan çıkacak, asık yüzler gidecek yerine gülen yüzler gelecek, ekonominin çarptığı Esnaf- Çiftçi- üretici- emekli ve dar gelirlinin de ÇARE KAPISI haline gelecek, iş dünyası ve ticaretin en kuvvetli şekilde nabzının attığı bir TOROSLAR’ı yeniden çağın gereklerine uygun bir şekilde inşa edeceğiz mesajını verdi..

Cumhur ittifakı adayı Dr.Ali Öz, bugün akşam saatlerinde yapmış olduğu 3 ayrı ev toplantısında, beraberinde bulunan Ak Parti Toroslar ilçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar ilçe başkanı Av. Osman Mete Yıldız, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan, Meclis Üyesi Hayrettin Orgun ve Şahin Işık ile birlikte Toros halkına önemli açıklamalarda bulundu.

BÖLGEMİZ ÇOK FARKLI TOPLULUKLARDAN MEYDANA GELMİŞTİR

Ali Öz, “Toroslar ilçemiz, Doğusu- batısı- güneyi- kuzeyi ile bir bütün olan, adına Anadolu dediğimiz coğrafyada yaşayan, etnik kökeni- dini-dili-ırkı- mezhebi ve rengi ne olursa olsun her vatandaşımızın ikamet ettiği yaşadığı bir kenttir. Bu kente öncelikle tüm belediye hizmetlerinin eşit, hakça ve adil şekilde tüm kesimin faydalanması birinci önceliğimdir ve kimseyi ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan hizmet sunmaya geliyorum” dedi.

YENİLEŞMENİN, YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ OLACAĞIZ

Daha sonra sözlerine devamla Öz, “Bölgemiz coğrafik yapısı diğer bölgeler göre farklılık arz ediyor. Büyükşehir’in yaptı ve onun vazife alanı içine giren hizmetlerin dışında, biz kent içi trafiğin rahatlaması, ulaşımın daha sağlıklı oluşması, yeşil alanların sayısının artması, kentin yeniden yapılanması sürecinde kentsel dönüşümün hızlanması, ekolojik dengenin korunması, sokak hayvanlarının rehabilite edilerek onların barınmalarının sağlıklı yaşamlarının temini, bu bağlamda sokaklardaki başıboş sahipsiz hayvanların sahiplenilmesi sağlanacak, sokakta yatan kalkan kimsesiz kardeşlerimizin sığınacağı barınma evlerini inşa ederek onları kucaklayacağız, öncelikle belediyeye ait mülklerde sonrasında bölgemizde tarıma dayalı üretim yapan kişilerle el birliği yaparak bölgemizde TARIMI kalkındıracak, üretimi arttıracak, istihdamı arttıracak, projelere imza atacağız” dedi.

KENTİMİZDE İSRAFIN ÖNÜNE GEÇECEĞİM, EKONOMİK REFAHIN TEMİNİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Öte yandan Ali Öz, “Hiç kimsenin kuşkusu olmasın kİ, sağlıklı bir yaşam, huzurlu bir kent için gece gündüz demeden emrinizde olacağım, her fikre, her düşünceye açık olacağım, toplumun her kesimini ekonomik refah düzeyine çıkarmak için Cumhur ittifakının ve hükümetin tüm imkânları ile seferber olacağım. Bu bağlamda,  israfın önüne geçeceğim, mali disiplini sağlayacağım, gereksiz harcamaların önüne geçeceğim, ihmal edilen tüm hizmetleri çağdaş bir belediyecilik anlayışı ile kapınızın önüne getireceğim” dedi.

HERKESİN BAKIŞ AÇISI FARKLIDIR. BEN HİZMET ODAKLI İNSAN ODAKLI BAKIYORUM

Sözlerine devamla Ali Öz, “madem bunları yapacaktınız, sizden öncekiler neden yapmadı diyeceksiniz. Bu bir bakış açısıdır, yaşam biçimidir, duruştur, Her kişinin hizmet anlayışı farklıdır. Ama benim duygu düşüncelerim bunlardır ve sizlerin layık olduğu özgün hizmetleri sunmaya geliyorum. Koltukta oturan değil, sürekli sahada olan, esnafı- işçisi- çalışanı- üreticisi ve halkının içinde olan, onlarla sevinen onlarla dertlenen bir başkan olmaya, tüm kentsel ve yaşamsal sorunları çözmek için namus sözü veriyorum. Hiç şüpheniz olmasın Toroslar yenileşen kent anlayışı ile bir Avrupa kentini andıracak, yollar, sokaklar pırıl pırıl ve kaldırımlar yeşil ağaçlar ile donatılmış halde, oto park sorunu çözümlenmiş, huzur içinde yaşadığınız bir kent haline gelecektir” dedi.

DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ SAĞLAYACAĞIM, AKILLI ŞEHİR HALİNE GELECEĞİZ

Diğer taraftan Ali Öz, “Belediyemizin hizmetlerinde Dijital dönüşüm, yeni teknolojilerin kullanılması suretiyle mevcut süreçlerin ve çalışma işleyişinin daha etkili, aynı zamanda verimli hale getirilmesini en kısa sürede sağlayacağım. Bu arada, Gençlik merkezlerinin yaygınlaştırılması ve gençlerin bu merkezlere ulaşımının kolaylaştırılmasını sağlayacağım,  bu merkezlerde, tuvaleti ve lavabosu hijyen olacak şekilde,  Geniş bir kütüphane hizmeti, bilgisayar ve internet hizmeti, çay sunumu belediyemiz personelince yapılacak olan, sabah saat 09, akşam saat 18’e kadar ücretsiz, hizmet sunacağım. Bu gençlik merkezlerini en az 3 adet 200 kişiyi içine alacak ve hizmet edecek halde kız erkek karma şekilde, güvenlik tedbirleri alınmış vaziyet de, çelik konstrüksiyonlu hızla yapılan, mimari estetiği doğaya uygun şekilde gerçekleştireceğim. Gençliğin huzurlu bir ortamda ders çalışması, kendini geliştirmesi, dijital dünya ile tanışması, sokakta kendisini bekleyen kötü alışkanlıklar ve art niyetli bir takım insanların kuracağı tuzaklardan arınmasını sağlayacağım” dedi.

KENT ÇAMAŞIRHANELERİ HİZMETE GİRECEK

Dr. Ali Öz, “ daha önce üniversitenin buraya gelmesi için gayret sarf edeceğimi belirtmiştim. Ancak hali hazırda olan Mersin üniversitesi başta olmak üzere diğerlerinde de okuyan evlatlarımızın kullanımı başta olmak üzere, imkân ve olanağı olmayan kent çamaşırhanelerini belirli merkezlerde kuracağım. Bu bazı kentlerde şu an yapılıyor. Genellikle öğrencilere ve yoksul insanlara yönelik olarak örnekleri görülen çamaşırhane uygulamasının kent yurttaşlarının hayatını kolaylaştıracak şekilde yaygınlaştıracağım” dedi.

ATIK YİYECEK ÇÖPE GİTMEYECEK, EKONOMİYE KAZANDIRACAĞIZ

Ali öz sözlerine devamla, “Artık yiyeceklerin değerlendirilmesi çok önemli.. Ne dedik, israfı önleyeceğiz. Bölgemizde ekmek başta olmak üzere, yemek üreten, gıda üreten ve satan her yer ile bağlantı kuracağız, buralarda artan yemekler, ekmekler ve diğerleri belediyemizin kuracağı ekipler ile sağlıklı ve hijyen şekilde toplanacak, bunların yaşama kazandırılması, patili dostlara yiyecek haline gelmesini sağlayacağım. Bu bağlamda belirli bölgelere ekmek toplama kutuları koyacağız” dedi.

AZİMLİ, İNANÇLI VE KARARLIYIZ, SİZLERİN HELAL OYLARINA TALİBİZ

Daha sonra Dr. Ali Öz, “benim için insan hayatı ve doğada yaşayan tüm canlıların sağlıklı yaşamları, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları, uygarca ve tüm kamu hizmetlerinden eşit hakça istifade etmeleri, önceliğimdir. Tüm bu işleri önce Allah’ın izni ile sonra sizlerin ban göstereceği güvenle ve devletimizin imkânları ile başaracağız, inançlıyız, azimliyiz, kararlıyız. Sizlerin helal oylarına talibiz” dedi.


Çiller'den 'Can Yücel' iddiasına ilişkin açıklama: Açık bir iftiraÖnceki Haber

Çiller'den 'Can Yücel' iddiasına ilişkin...

Milletvekili Bozan: “Kendisine ‘gazeteciyim’ diyen 3 usulsüz seçmen tespit ettik”Sonraki Haber

Milletvekili Bozan: “Kendisine ‘gazeteci...

Başka haber bulunmuyor!