Kemal Yüksel: KOVULMADAN ÇEKİLİN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Yüksel: KOVULMADAN ÇEKİLİN
“Kaprisleriniz ve tercihleriniz, kendi içinizdeki kısır çatışmalar, yanlış aday ve listeler, sorunları görmezlikten gelip her şeyi yolundaymış gibi göstermeler, yaşanan mağduriyetler hep sizin yüzünüzden.”

Yerel seçimlerden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “31 Mart seçimlerinin neticelerini açık yüreklilikle
değerlendireceğiz, öz eleştirimizi cesaretle yapacağız” şeklindeki açıklamasına ilk cesur ve sert tepki Mersin’den önceki dönem AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Orhan Kemal Yüksel’den geldi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 22 yıllık süreçte AK Parti’ye en kötü performansını yaşatan,
bu uzun süreçte AK Parti’yi küçük bir oy farkıyla da olsa CHP’nin gerisinde kalmasını sağlayıp ilk kez ikinci parti konumuna düşüren AK Parti Mersin İl Örgütüne tepkilerini dili getiren AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Orhan Kemal Yüksel, “Mersin’de her seçimde topu her defasında Reis’e atıp, ‘nasıl olsa seçimi tek başına alıyor’ diyen hazır lokmacılar var.
Her ne kadar ekonomi gibi bir takım etkenler olsa da, gelinen noktada yaşadığımız sorunlarda en büyük pay sahibi olan sizlersiniz.
Sizin kaprisleriniz ve tercihleriniz, kendi içinizdeki kısır çatışmalar, yanlış aday ve listeler, sorunları görmezlikten gelip her şeyi yolundaymış gibi göstermeler, yaşanan mağduriyetler hep sizin yüzünüzden. Bu ve buna benzer sorunlarda en büyük pay örgüt olarak size düşüyor.” diye konuştu.

“AFFINIZI İSTEYİN!”

Şimdiye kadar ki kazanımları kaybetmeme adına, sorunların daha fazla kronikleşmeden AK Parti İl Başkanlığı’nın sessizce bir kenera çekilmesi gerektiğini önemle vurgulayan önceki dönem AK Parti Milletvekili Adayı Orhan Kemal Yüksel, “Bir kez daha vurgulamak istiyorum. Mersin genelinde seçimlerde alınan bu kötü sonuçlardan sonra artık bir kenara çekilmeniz şart. Aksi halde ‘görülen lüzum üzerine’ affınız istenebilir. Kovulmadan çekilin.” şeklinde konuştu.


VAHAP SEÇER'İN BİR GÜNÜ BÖYLE GEÇTİÖnceki Haber

VAHAP SEÇER'İN BİR GÜNÜ BÖYLE GEÇTİ

'İnci Taneleri' oyuncusu Hazar Ergüçlü: Dilber hesapsız bir karakterSonraki Haber

'İnci Taneleri' oyuncusu Hazar Ergüçlü:...

Başka haber bulunmuyor!