Lenfoma tedavisi gören yoğun bakım hemşiresi hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lenfoma tedavisi gören yoğun bakım hemşiresi hayatını kaybetti
Mersin’in Tarsus Devlet Hastanesi’nde Hemşire olarak görev yapan Kadir Salduz, gece tuttuğu nöbetini sabah arkadaşlarına teslim ettikten sonra biraz dinleneceğini söyleyerek kanepeye uzandı. Kadir Salduz ancak bir daha uyanmadı. Lenfoma tedavisi gördüğü öğrenilen genç hemşirenin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.

Tarsus Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde görev yapan Kadir Salduz (40), sabaha karşı nöbetini arkadaşlarına devretti. Arkadaşına ‘Ben biraz dinleneceğim” diyerek dinlenme odasındaki kanepeye uzanan Kadir Salduz bir daha uyanamadı. Evli ve 3 çocuk babası olan Kadir Salduz’un lenfoma tedavisi gördüğü öğrenildi. Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde durulan Kadir Salduz’un cesedi otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı.

Kadir Salduz’un bir meslektaşı ise ” Kadir lenfoma tedavisi görüyordu. Nöbeti teslim edip ben biraz dinleneceğim dedi. Bir daha uyanmadı. Arkadaşım gözlerimin önünde hayatını kaybetti” dedi. Hemşire kadir Salduz’un kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Genç hemşirenin hayatını kaybetmesinin ardından Tarsus Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Sadık Emre Dı̇rek ise hastanenin sosyal medya hesabından “Sağlık Ekibimizin değerli üyesi Hemşire Kadir Salduz’u kaybetmenin verdiği üzüntü ve minnetle Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” paylaşımında bulundu.

link:https://www.saglikcilarsitesi.net/lenfoma-tedavisi-goren-yogun-bakim-hemsiresi-hayatini-kaybetti/?fbclid=IwAR2h1IyD3QwOHKD6cVHx9urvUjrcs7gJsY02TITHDeIoH6CsOZ_-giaGoVM

SORU....

Bu rahmetli lenfoma yi yenmis, Lenfoma hastasının covitte ne işi var? Başhekim yardımcılarının ve idarecilerin hemşire olan eşleri hiç nöbet tutmasın, torpili bulanlar görevden kaçsın, lenfoma atlatan kişi nöbete yazılsın..... BU ÖLÜM ÇOK CİDDİ SORUŞTURULMALI....


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!