ASKF GENEL BAŞKANI MİTHAT ERTAŞ: “TÜM SORNLARI ÇÖZECEĞİZ”

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU (ASKF ) GENEL BAŞKANI MİTHAT ERTAŞ: “TÜM SORNLARI ÇÖZECEĞİZ” DEDİ.
Ankara- ASKF Genel Başkanı Mithat Ertaş, yeni seçilen yönetim kurulu ile beraber haberanaliz.net’e nezaket ziyaretinde bulundu. Bu arada spor camiasının sıkıntıları ve çözüm önerilerini de paylaşan Ertaş, “seçimden hemen sonra kolları sıvadık. Bıraktığımız yerden daha hızlı bir şekilde azim ve gayret ile sorunları çözeceğiz. Kulüplerimiz dertlerine deva olmak için çalışacağız. Ayrıca il valimiz, il spor müdürümüz ve diğer kamu kurum kuruluşları ile el birliği içinde sporun daha iyi bir noktaya gelmesi için çalışacağız” dedi.
Ertaş sözlerine devamla, “ öncelikle kulüplerimiz ulaşım sorunu yaşıyor. Bu konunun çözümü için gerekli girişimleri yapıyoruz, en kısa sürede sonuç alacağımızdan eminim. Çünkü Sporu çok seven bir valiye ve il müdürüne sahibiz. Yine spor kulüplerimizin müsabakalarının oynandığı futbol sahaları ve spor salonlarının eksikliklerinin tamamlanarak hizmete geçirilmesi yönünde sayın valimiz ve il müdürümüzün gayretlerinin yanı sıra yerel belediyelerimizin de bu işe omuz vermesi gerekir. Gereken ilgili bekliyoruz” dedi.
Öte taraftan, “ Futbol sahalarının bakım ve onarım ve zemin tadilatları ile ildeki salon kulüplerinin antrenman salonu ihtiyaçlarının giderilmesi gerekiyor, bu konuda hassasiyet istiyoruz” dedi.





































