ŞEHİT DOKTOR AHMET DİKMEN OLAYINDA 3.CELSE YAPILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEHİT DOKTOR AHMET DİKMEN OLAYINDA 3.CELSE YAPILDI
Mersin'in Mezitli ilçesinde 1 yıl önce vuku bulan olayda görevi başında öldürülerek şehit düşen Dr. Ahmet Dikmen'in öldürülme olayında yargılamanın üçüncü celsesi yapıldı.

Mahkemede ilginç diyaloklar yaşandı. Tutuklu sanık Dr.H.Ç segbis ile bağlandı ve suçlamaları kabul etmedi. Bu arada Çeşitli kamu kurum kuruluşlardan istenen belgelerin bir kısmının geldiği bir kısmının gelmediği anlaşıldı. Mahkeme tekit yazmaya karar verdi. Diğer taraftan sanık H.Ç'nin AKLİ MELEKELERİNİN yerinde olup olmadığı yönünde Adli tıp kurumunun kararının beklenmesine karar vererek duruşmayı 24.1.2023 gününe bıraktı.İşte o mahkeme tutanakları:

TUTUKLU SANIK HAKKINDA NE GİBİ İDARİ İŞLEM YAPILDIĞI MERAK KONUSU OLDU

1 yıldır tutuklu olan sanık Dr. H.Ç hakkında idarece ne gibi işlem yapıldığı, hakkında memuriyetten çıkarılma kararı veren muhakkik raporunun onaylanıp onaylanmadığı, memurluktan çıkarılıp çıkarılmadığı mahkeme salonunda tartışılıyordu. Bu arada bu olay ile ilgili merhu doktorun aile avukatlarının yaptığı görevi kötüye kullanma ve ihmal etme nedeniyle yürütülen soruşturmada bölge idare mahlemesinin sadece ilçe müdürü hakkında yargılamaya izin verdiği belirtildi. Avukatlar ilgili ve sorumlular hakkında yeni delil ve belgeler ışığında yeni bir şikayete hazırlanıyorlar.


GÖKTAŞ MARDİN MİDYAT'TAÖnceki Haber

GÖKTAŞ MARDİN MİDYAT'TA

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!