Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

İhalenin Güzelliğine bakın siz..

İhalenin Güzelliğine bakın siz..

Şimdi bahsedeceğimiz ve görüntülerini foto olarak yayınlayacağımız ihalenin detaylarını işi bilen medikal fiermalar ATMACA  gibi çözecektir. Bu işlerin kesat gittiği ortamda BALLI BÖREK bir ihale olmuş, parasıda tıkır tıkır şıkır şıkır ödenmiş. Millet aylardır para yok denip bekletilirken bazı ihalelerin paraları aynen ve de con vaynen şeklinde ödenimişler. ACEP NİYE Kİ?!! Bu durum merakımızı celbetti ve ben kendimce inceledim. Kodların farklı olduğunu gördüm. Yani ödeme kodlarının. Kodları değiştirice ödemede sıkıntı olmuyor demekki. İhale yöntemide pazarlık. Halbuki aynı mal ve malzemeyi verip de aylardır parasını alamayanlar mevcut. ARAŞTIRIN… Zor mu? Evrak ve belgeler, tüm dökümanlar hastane ve sizlerde. Benzer işlere bakın. Depoları inceleyin. Girişleri çıkışları tarayın. Bulmak çok mu zor?! Neyse…

İhalemiz 2021/752655 nolu ihale. Madde 21/B ile yapılmış. 4 kısım tıbbi sarf mal alamı işi. 31.12.2020 günü ihale onaylanarak çıkılmış ve 7.1.2021 günüde ihalesi yapılmış.

İşte ihale ilanı

Firmaların sözleşme bilgilerini gösteren EKAP SAYFASI.

İşi iki firma arasında paylaşmış. AK TIP VE BERKE  firması. Son zamanaların en revaçta olan iki firması. Bu iki firmanın işleri ÇOK hızlı yürüyor. Fatura kesiliyor, mal depoya teslim, tak, para ödemesi tamam. Tüm evrakları tek tek kontrol edin. İhale hazırlanırken ayaklaşık maliyet için alınan teklifler, ardından ihale de alınan teklifler, ihale günü komisyon kararı, ardından kesilen fatura, depoya giriş, ödemesinin yapıldığı tarih tek tek inceleyin. İşler, Oldukça seri ve hızlı…  Ben temin ettiklerimi şimdi size buradan sunuyorum. BİRDE SİZ İŞİ İNCELEYİN BAKALIM. Benzer işleride araştırıp soruşturun bakalım. 

BERKE firmasının ekaptaki sonuç ilanının ilgili kısımları…

AK TIP firmasının ekaptaki sonuç ilanının ilgili kısımları…

İHALE KOMİSYON KARARININ İLGİLİ KISIMLARI

MASKENİN TEKNİK ŞARTNAMESİNE İMZA ATAN, SÖZDE O ŞARTNAMEYİ HAZIRLAYANLAR

KORUYUCU TULUM İÇİN ŞARTNAMEYİ HAZIRLAYANLAR VE İMZALAYANLAR

KORUYUCU ÖNLÜK İÇİN ŞARTNAMEYİ HAZIRLAYANLAR VE İMZALAYANLAR

CİHAZ YÜZEY TEMİZLEYİCİ İÇİN ŞARTNAMEYİ HAZIRLAYANLAR VE İMZALAYANLAR

Şimdi, ne var bunda kardeşim diyeceksiniz? İş pazarlık yapılıyor. Para hemen ödeniyor. Miktar ciddi. Rakam ciddi. Katılımcı niye az? Satınalma memurlarınız ve o birimleriniz neden  herkese duyurmuyor? Üstelik çok miktarda alıyorsunuz? Alınan malzemeyi çok daha düşük fiyata verecek olan firmaların olduğunu tüm medikalciler söylüyor. Kaldı ki söylemeye gerek yok. Bu kadar fazla miktar alındığında iskonto yapan, indirim yapan ve üstelik para hemen ödenecekse dahada uygun fiyata verenler var. Neden araştırmıyorsunuz? Bu hızlılık, bu acele niye? Teknik şartnameler bilgisayar ortamında hazırlanmışlar. Görüntüsünden belli. Öyle ise bu altına imza atanların isimleri neden bilgisayarda o kağıtlara açılmamışta, kaşe basıp imza atmışlar? Bu işin aciliyeti ne, 21/B olmasındaki gaye ne? Neden bu türden işlerde iki üç firmaya bilgi veriliyorda, 10-25 firmaya duyurulmuyor? Mersinde bu işe teklif atacak en az 50 firma var. Ve duysalar gelirler kıran kırana bir teklif atma yaşanır. Devlet kazanır. Niye açık ve şeffaf değil bu ihaleler? Neden basına kapalı? Neden tüm medikalcilere duyurulmuyor?

Üstelik şu rakama bakarmısınız? Toplamda 9 tirilyon 725 milyar lira. eski para ile. Şimdiki para ile 9.725.000 TL.

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com