Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

Miyav miyav düzeni bu kez tutmadı

Miyav miyav düzeni bu kez tutmadı

Mersin sağlık müdürlüğünün yıllara sari HBYS- SBYS ihaleleri sayesine TRİLYONLUK OLUP bokunu BALTA KESMEZ hale gelenleri şimdi düşünce sardı. Acaba bundan böyle ne olacak halimiz? Ben yazıyorum. Ankara kaynaklı b ir kurum tarafından çok geniş bir inceleme araştırma başlamış durumda.

Son 10 sene içinde verilen bu ihaleler, pazarlıklı alımların masaya yatırılması ve TÜYÜ BİTMEDİK YETİMİN hakkının korunması lazım.

Benim anladığım bu il sağlık müdürünün YEREL SİYASETÇİ BASKISI ayağı ile yapacağı bir şey gözükmüyor. Olsun. O bir makam ise, o makamın üstleri de var. Bu devlet sahipsiz değil.

Şimdi geliyorum. Bir önceki yazımın içerik ve linkine.

https://www.haberanaliz.net/makale/ayni-tas-ayni-hamam-tellaklar-bile-ayni-2246

Linki tıklarsanız o yazı içinde çok ciddi anlatım yapıp işi PAZARLIKLA ALANLARIN incelenmesi ve araştırılması gerekir demiştim. Çünkü ana ihalede ihaleyi alamayan firma ne hikmetse idareyi KİK’e şikayet etmiş, bu arada ise yine nasıl olmuş ise tüm hastanelerin işlerini pazarlıkla almıştı..(!) Üstelik hastane ve kurumların idarecileri birbirleri ile yarışıp o firmaya vermek için ellerinden gelen gayreti esirgememişlerdi.

BAKIN ŞİMDİ KONTROÖ ETTİM. İTİRAZ EDEN FİRMA SAYISI 4 İDİ. İKİSİ RET GÖRMÜŞTÜ, İKİSİ BEKLİYORDU. İŞTE O İKİSİS DE RET OLDU. YANİ BAKANLIK VE KİK, İDAREYE YAPTIĞINIZ İHALE DOĞRU DEDİ VE İTİRAZCILARI DİNLEMEDİ. ŞİMDİ O, SAĞA SOLA MİLLETİ KARALAYAN- YALAN VE DÜZMECE YZIŞMA GÖRÜNTÜSÜ ATARAK DEVLETİN ŞEREFLİ VE NAMUSLU BU İHALENİN TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİNİ HAZIRLAYIP İHALEYE ÇIKANLARIN AHI SİZİ ONDURACAK MI?!!

İşte o KİK in ret kararı ekran görüntüleri...

Bu ihaleyi yapıp devleti 10 yılda 354 trilyon kekleyenlere dur deyip, işi sudan ucuza veren ama işinden ve yerinden olanlara BAKANIN  ve diğer devlet yetkililerinin bir özür borcu teşekkür borcu var.

Bu konu ile ilgili aşağıdaki linkte de yazılarım var. Onlarca içerik var.

https://www.haberanaliz.net/makale/ne-yaptiniz-10-2225

Yahu bu işi ALLAH RIZASI İÇİN, DEVLET İÇİN, MİLLET İÇİN soruşturacak kimse yok mu?  

Ben daha ne yazayım size!

Mersin den bir okur e postası aldım, bakın ne diyor:

“.... Müdürlüğe yeni gelen bir başkanımız da Tunga Bey var. Müdürlükte herkes kendisine Bilen Adam Tunga diyor. Tunga Bey her şeyi bilirim, yönetmeliği, mevzuatı, her şeyi dese de henüz kimse onun ne bildiğini pek anlayamadı. Bilen adam Tunga muhakkak bir şeyler biliyordur da biz onu anlayamıyoruzdur diyor herkes.. Bu arada bakanlığı bile sankim Tunga bey yönetiyor ve o ne derse onun yön vermesi ile bakanlık yol alıyormuş gibi algı yaratılıyor. Yani anlayacağınız Tunga bey Bakana bir teflon açınca her şey olup bitiyor havası yaratılıyor...” demekte...

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com