Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

Sağlığı sağlıksız hale getirdiler

Sağlığı sağlıksız hale getirdiler

Bu kadar yazılıp çizildi, detaylar verildi, ama gelin görün ki, Mersin’de değişen bir şey olmadı. AYNI TAS AYNI HAMAM derler ya, işte öyle oldu. Ufak tefek değişikler, fakat tescilli tipler yine aynı makamdalar.

Etrafıma bu camiadan birçok insan doluşmuş... Hangisini dinlesen, VATANSEVER- MİLLİYETÇİ-HAK-HUKUK-ADALET- EHLİYET-LİYAKAT-DOĞRULUK-DÜRÜSTLÜK… Söylem bu… Eylem?! Eylemleri bu mu?! HAYIR!!!!

Adamda evrak var, belge ver, görürsün, gösterir, getir dersin, daha kuvvetli yazalım, çizelim, rezil rüsva edelim HIRSIZI!!! Kem küm, ehem, ühüm… Kırk çeşit bahane, yalan ŞAHENE… Atın yalanı, öpeyim size inananı… Bu mücadeleyi yaparken, ben ne ahlaksızlarla, hayasızlarla tanıştım bir bilseniz. Dedim ya, bunların yalanlarına Hz. Ali’nin atı yetişmez. Çünkü hepsinin bir fiyatı var. Hepsi biryerlerinden bir şekilde sisteme tabi olmuşlar. Çok şükür benim bir fiyatım yok. O yüzden, ben, fiyatı olan insanlardan korkarım… Abi bu gün gelecek, yarın gelecek, hele şu olsun, bak neler olacak, sana şimdi belge gelecek… Fısssssss.. El taşı, El kuşu derler. Sanki biz 40 yıldır bu mesleği onların elinden gelecek belgeye dayalı olarak yaptık (!) Ben düşmanın her daim gölgesini, Fırsatın hertürlüsünü gördüm…

Benim merhametim derya gibidir. Düşman bir parça çamur sıçrattı diye deryadan vazgeçmem. Merhametimden maraz doğdu diye de azap çekmem. ŞÜKREDERİM….  Bu mücadelede, ŞERLER birleşti ama ERLER birleşemedi… Sabredin, tilkilerin kuyruğunu birbirine bağlamaya az kaldı. KÜLLÜN MİN İNDİLLAH! (Herşey Allahtandır)

Geliyorum bugün bir isme.... AHMET AKBAL.

Bu kişi Mersin’de sosyal medya hesabından sürekli yayın yapıyor ve acaip iddiaları gündeme taşıyor. Tabi altına yorumda geliyor. Ben o yorumları almıyorum, paylaşımlarının ekran görüntüsünü buraya alıyorum, bakalım ilgili ve yetkilisi ne yapacaklar?

Diğer taraftan bir başka gazeteci dikkat çekici bir makale yazmış. Yayınlanan yazının yayınlandığı yerin Linkini aşağıya alıyorum. Üzerini tıklayın okuyun.

https://www.mersinhaber.com/haber-hirsizlara-canak-tutan-siyasi-curuk-elmalar-temizlenmeli/401886

Özetle, DMO dan yapılan alımlar üzerine vurgu yapmış ve bir alım satımın hikayesine değinmiş.

Bu arada bir başka okurum da, bir e posta atmış, bakın bize neler aktarmış: “…. Aslında en çok yolsuzluk, DMO den yapılan alımlarda oluyor. Nasıl mı? İlgili alımı yapacak olan İdare demo kodlarından hangi firma bu malzemeleri tedarik ediyorsa onu çağırıyor, diyor ki, şu kadar bize verirsen senin malzemelerini tercih edeceğiz, yoksa etmeyiz… Anlaşma yapıldığı taktirde o firmanın devlet malzeme ofisi'ne tedarik ettiği malzemeler kodlarıyla birlikte isteniyor… Alımda da kimse hesap sormasın diye, Devlet malzeme yazılıyor, el el de, el cepte değil ise külahta…”

Buyurun buradan yakın şimdi. Yokmu bu işi sıkı takip eden, devletin hakkını ve çıkarını koruyan?! Burada yetimlerin, şehitlerin hakkı var. Bunlar bizim halkımız. Halk deyince aklınıza sadece firmalar, taşeronlar mı geliyor? Halkın hatırı için, hakkın hatırı çiğnenmez. Bunu da unutmayın!

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com