MERSİN BU KADAR SAHİPSİZ Mİ?!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN BU KADAR SAHİPSİZ Mİ?!
Mersin Mezitli ilçesinde sahilde bulunan ve yıllardır atıl vaziyet de olan İçişleri Bakanlığı Eğitim Tesisleri resmen kaderine terk edilmiş ve çürümeye bırakılmış durumda. Yokmu burayı kurtaracak iyi insanlar?

MERSİN- Mersin Mezitli ilçesinde sahilde bulunan ve yıllardır atıl vaziyet de olan İçişleri Bakanlığı Eğitim Tesisleri resmen kaderine terk edilmiş ve çürümeye bırakılmış durumda. Yokmu burayı kurtaracak iyi insanlar?

Yıllardan beri anlamsız bir şekilde, yöneticilerin ve siyasilerin kişisel ihtiraslarına kurban edilen bu muhteşem alan yok olup gidiyor. İçinde bir bekçi bakıcı var, o da ne yapsın?

Binalar çürüyor, dökülüyor... Amacınız ne? Burayı defalarca ihaleye çıkardınız alan olmadı. Fiyat yüksek. Yer devlete ait. Neymiş? İki üç vilayetin sahipliği söz konusuymuş, iki üç vali karar verecekmiş. Burası Mersin’de ve atıl durumda. Valiliklerde İçişlerine bağlı. Hükümete mensup milletvekili ve siyasiler devreye girsin İçişleri Bakanlığı harekete geçsin. Zor mu bu?

Burası, MEZİTLİ KAYMAKAMLIĞI olabilir. Tüm resmi kurumlar oraya yerleşke halinde taşınabilir. Hepsi ayrı ayrı yerde bina kirası ödüyorlar.

Olmaz dediniz...

O zaman Öğrenci yurdu yapın... Kız öğrencilerimize tahsis edin...

Olmaz dediniz...

O zaman orayı branş hastanesi yapınız (trafik hastanesi, ortopedi, geriatri) gibi..

Olmaz dediniz...

Kimsesiz, yaşlı ve bakıma muhtaç insanlarımız için huzur evi, darulaceze yapınız...

Olmaz dediniz...

Meslek Lisesi, Ara eleman yetiştiren mükemmel bir eğitim yuvası yapın...

Olmaz Dediniz...

Peki ne olur canlarım?!

EL BİRLİĞİ İLE İYİ BİR ŞEKİLDE YALLANMA, YULLANMA, APARMA, KOPARMA, SALDIRMA, YOLMA, YONTMA, SOYMA, YEME İÇME yeri mi yapacağız burayı?!

Allah aşkına Mersin’i yönetenlere sesleniyorum.

Burayı çürümeye, yok olmaya bırakmayın. İhale işinden vazgeçin. Devletin malını iyi bir işte kullanalım, tahsisi edin bunu kamunun yararına bir güzel işe...


ÖZEL KALEMDEN BU NEYİN HARCAMASI BÖYLE?Önceki Haber

ÖZEL KALEMDEN BU NEYİN HARCAMASI BÖYLE?

ÇALTANA’DA SİTE YÖNETİM KURULU BAŞKANINA SALDIRISonraki Haber

ÇALTANA’DA SİTE YÖNETİM KURULU BAŞKANINA...

Başka haber bulunmuyor!