Çattı, Sattı, Attı, Tuttu ve sonunda Allah'a sarıldı (!)

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çattı, Sattı, Attı, Tuttu ve sonunda Allah'a sarıldı (!)
Mersin'in eski Başkanı Hacı Burhanettin Kocamaz dün sabah saat 09.28 de kendi sosyal sayfasından bir yazı paylaştı.

Mersin'in eski Belediye Başkanı Hacı Burhanettin Kocamaz dün sabah saat 09.28 de kendi sosyal sayfasından bir yazı paylaştı. Bu yazıda hem çalışanlarına seslendi, hemde aylardır KUMPAS kurdular dediklerine...

İşte  o  paylaşımı...

Sevgili Büyükşehir Belediyesi Çalışanları,
Değerli Yol ve Mesai Arkadaşlarım;

Sizlerle beş yıldır Mersin Halkının hayatını kolaylaştırmak, kentimizin mahalli müşterek ihtiyaçlarını gidermek için bir mücadele veriyoruz.

Acı, tatlı, mutlu ve mutsuz günlerimiz elbette olmuştur.

Geçen beş yılda ülkemiz ve Mersin’imiz çok hareketli günler geçirdi! Üç genel seçim, bir referandum, iki Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık!

Bizler hep birlikte halkımıza hizmet için çırpınırken, beş yıllık süre içinde, özellikle 15 Temmuz sonrası Fetö artıklarınca Belediyemize yapılan operasyon, arkadaşlarımızın çektikleri çileler ve sonunda tamamının beraat etmesi gibi olaylar hafızalardan asla silinmeyecektir.

Bütün bu yaşanan olumsuzluklara ilaveten toplumumuzu kemiren ve kötü bir salgın hastalık haline gelen yalan, dolan, dedikodu, gıybet, iftira ve tezviratlarla, oynanan ayak oyunları, kumpas, entrika ve demokrasi dışı hareketlerle seçime girme hakkımızın nasıl elimizden alındığını herkes gördü!

Bu dedikodu ve tezviratların ağırlıklı olarak Toroslar bölgesinden kaynaklandığını dünya alem biliyorken, bunlara ilaveten özellikle son altı aylık dönemde iş, aş, ekmek verdiğimiz bazı tiplerin birilerinin dolduruşu ve verdiği gazla şahsıma karşı takındığı tavırlar, sosyal medyadan yazdığı yazılar, yaptıkları hakaretamiz ifadeler, savurdukları küfürler şahsımı derinden yaralamış ve maalesef “insanoğlu çiğ süt emmiş” sözünü doğrulamıştır.

Bugün birileri bizi sandık dışında bıraktırarak, adaylığımızın önüne geçerek vatandaşın seçme, şahsımında seçilme hakkını elinden alarak amacına ulaşmış gibi görünse de netice de kazananı Mersin halkı belirleyecektir!

Bütün bu gelişmeler sonucunda namus ve şerefiyle hizmet eden, az yada çok aldığı ücreti hak eden herkese Halkım adına samimi teşekkürlerimi belirtiyor, hakkımı da helal ediyor, hepinize hayırlı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.

Ancak şu son dönemde birilerinin dolduruşu ile savunduğu değerlerin aksine hareket eden, ülkücülüğü sıradanlaştıran, küfür ve hakaret etmeyi, vefasızlığı marifet zanneden, ihanete bulaşan hiç kimseye de hakkımı helal etmiyorum! Bu tiplere Halkımızın da hakkını helal edebileceğini düşünmüyorum!
Zira Hz. Allah kul hakkı ile karşıma gelmeyin, onun muhatabı ben değilim, affedemem! buyuruyor.

Yarının sahibi Hz.Allahtır. O her zaman doğrularla beraberdir. Herkesin bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır. O hesap bütün hesapların üstündedir.

Dileğimiz bu seçimin sonucu Mersin’imiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Hizmetler kaldığımız yerden devam etsin. Kazanan Mersin ve Demokrasimiz olsun. Kalın sağlıcakla.


Kumpas kimin başında patlayacak!Önceki Haber

Kumpas kimin başında patlayacak!

GÖKTAŞ MERSİN'İ SEVENLERLE BERABERSonraki Haber

GÖKTAŞ MERSİN'İ SEVENLERLE BERABER

Başka haber bulunmuyor!