DEMOKRAT PARTİ MERSİN'DE BİTİŞ YAŞIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİ MERSİN'DE BİTİŞ YAŞIYOR
Mersin Demokrat Partinin bir zamanlar kalesi durumunda iken, şimdilerde kötü yönetim ve beceriksizlikler yüzünden teker teker kapısı kapanıyor ve istifalar ardı ardına geliyor.

ANKARA- DYP ve ANAP'ın birleşmesi ile adı Demokrat Parti (DP) olan partide yönetimlerin beceriksizliği ve iş bilmezliği yüzünden parti giderek küçülüyor. Mülkiyeti parti binasına ait olan yerlerde bile kapılar açılmazken, mevcut açık olan yerlerde kapanıyor. Mersin'in önemli ilçesi olan ÇAMLIYAYLA ilçesinde bundan bir süre önce bir kapanma yaşanmıştı. O işle ilgili haberimizin linki aşağıda:

https://www.haberanaliz.net/haber/camliyayla-demokrat-partide-kapandi-13240

Gün geçmiyorki Mersin Demokrat partide yeni bir üzücü olay yaşanmasın. Ardı ardına teşkilat başkanlığının değişmesinden sonra Genel başkan yardımcılarından Ahmet Uyanık'ın bu göreve bakması sonucu, Mersin ehil ellerden alınıp ehil olmayan partili olmayan ve İYİ partinin içinden kovulanların mekanı haline geldi.

İy partide Kocamaz'a kumpas olayına adı karışanların el verdiği şimdiki DP Mersin'de her gün acı bir olay yaşanıyor.  Çamlıyayla ilçesinde binanın kirası yıllarca verilmeyince, mülkiyeti belediyeye ait bina ihale süretiyle satılıyor el değiştiriyor. Buinun üzerine burasını alan şahıs Muharrem İnce'nin kurmuş olduğu partinin levhasını asıyor. Burada bulunan DP levhaları ve bayrakları ile tüm malzemeler ise aşağıdaki tutanaktanda anlaşılacağı üzere partili olmayan üçüncü bir şahsa teslim edilip, boşaltılıyor. 

Partiyi kurtaracağız, yokluğu çözeceğiz, biz zenginiz, paralıyız, kıratı şaha kaldıracağız diyen İyi partininin içini oyan bir ekip ve taifede 6 ay önce buraya gelip iş başına geçiyor. Ancak umulan çalışmaları vermiyorlar, kağıt üstünde başkanlık atamaları ve yöneticiler meydana getirip, mülkiyeti partiye ait olan ilçe binalarını bile açamıyorlar. Mersin'in merkezde dört diğer bölgelerde ise toplamda 13 ilçesi var. Çamlıyayla ilçesi de kapandı. AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR-MEZİTLİ ilçeleride kapalı. Bu arada Aydıncık, Gülnar- Mut ilçeleride kapalı. 

İşte Çamlıyaylanın durmunu aktaran o tutanak...


MERSİN DEMOKRAT PARTİDEN İSTİFA EDEN EDENEÖnceki Haber

MERSİN DEMOKRAT PARTİDEN İSTİFA EDEN EDE...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!