DEMOKRAT PARTİ MERSİN’DE PERİŞAN HALDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİ MERSİN’DE PERİŞAN HALDE
Ama bu durum, ne Genel Merkezin, ne genel Başkanın ne de Genel idare kurulu üyelerinin pek umurunda değil. Vaziyet berbat halde... 2 milyonluk MERSN büyükşehirde, merkezde bulunan 4 ayrı ilçenin her birinin nüfusu 200 bin üzerinde, partinin kağıt üstünde ilçe başkanı var ama hizmet binası, teşkilat binası yok.

ANKARA- Demokrat parti Mersin Kurucu eski partililer yaşananlardan muzdaripler. Durumu Genel merkeze bildirdiklerini ancak genel başkan dahil herkesin olaylara seyirci kalmayı tercih ettiklerini söyleyerek:

“böyle giderse partimiz tabela partisi olarak kalacak ve hiçbir esamesi okunmayacak. Yazık. Birde dava diyorlar. Neyin, kimin davası ise anlamış değiliz. Koltuk uğruna parti feda ediliyor. Merkezde AKDENİZ- TOROSLAR- MEZİTLİ- YENİŞEİR ilçelerinde kâğıt üstünde başkan var ama parti tabelası ve bayrağı asılı olan ilçe sınırı içinde bir teşkilat binası yok. Durum 1 yıldır değişmedi. Buralara atama yapılalı ve sonrasında seçim yapılıp başkan seçileli 1 yılı geçti, ama partilerinin kapılarını açamadılar. İl başkanı yapılan Hasan Şıhman daha önce Erdemli ilçe başkanı yapılmıştı. Orada ilçe binası hazırdı. Gitti 4 ay oturdu ve bu arada birikmiş kira borcunu ödemedi. Bu adamı il başkanı yaptılar. Yanında 20 kişi yok. Listesinde olan kişileri bile başkaları yazdığı için sözü geçmiyor. Eşini alıp, yanına bir kişi alıp protokol gezileri yapıyor. Başka yaptığı yok. Parti büyüsün, gelişsin derdinde değil. Üye kaydı hiç yok. İlimizin il binası bomboş. Kimse gelip gitmiyor. Bozyazı- Çamlıyayla- Aydıncık- Mut- Gülnar- Silifke ilçelerinin kapısı açık değil. Üstelik bunlar içinde BOZYAZI- GÜLNAR- SİLİFKE ilçe binaları kendi malımız. Anamur ilçesi arada bir açıp kapatıyor, orası da kendi malımız. Fakat bunların emlak vergileri ödenmiyor. İl başkanı ilde kayıtlı olan telefonun borcunu ödemedi, hat toplatılıp kapatıldı.  İl listesi ve ilçe başkanlarının listelerine yazılan isimler bile partiye getirilemiyorlar, bir araya gelip resim çektiremiyorlar. Hepsi gerçek olsa, yani laf olsun diye değil, gerçekten partili olanlar yazılmış olsa, bir araya gelip resim çektirseler sayıları 450 kişi olur. Bırakın bunu il başkanı 20 kişiyi bir araya getiremiyor, merkezde bulunan nüfusu 200 bin civarı olan AKDENİZ- TOROSLAR- MEZİTLİ- YENİŞEHİR ilçe başkanları bile 10’ar kişi ile il başkanının yanına gelemiyorlar. Böyle particilik mi olur? Bunları genel başkan neden görmezden geliyor” demekteler.

İL BAŞKANI HASAN ŞIHMAN İL BAŞKANI KOLTUĞUNA OTURMUŞ, ŞU ANDA PARTİYE TEK ÜYE KAYDI YAPMIYOR AMA BOL BOL PROTOKOL GEZİSİ YAPIYOR, KARTVİZİT DAĞITIYOR. SÖZDE ÇOK ZENGİN İŞ ADAMI.  DAHA ÖNCEDE BU NEDENLE ERDEMLİ İLÇE BAŞKANI YAPILMIŞTI. ORADA 4 BİN LİRA CİVARI OLAN KİRA BORCUNU ÖDEMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI. AŞAĞIDA.

PARTİNİN MERKEZDEKİ İLÇELERİNDEN ÖNEMLİ İLÇELERİ OLAN AKDENİZ İLÇESİNE PINAR SU POLAT (SAĞ BAŞTA) İLK GELDİĞİNDE YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI YAPILAN SONRA İL YÖNETİMLERİNE ALINAN SUDE ANİSUDE (SOL BAŞTA) MAKAM VAR, OTURACAK KOLTUK VE KAPISINI AÇACAK TEŞKİLATLARIN KAPILARI YOK. KISACASI PARTİ HİZMET BİNALARI YOK. AŞAĞIDA. 

AYRICA ŞU AN DP YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ERTAN TEKİN İSİMLİ BİR KİŞİ. O DA PARTİ HİZMET BİNASININ KAPISINI AÇMADI. MAKAM VAR, OTURACAK KOLTUK VE HİZMET BİNASI YOK.

PARTİNİN TOROSLAR İLÇESİNE ÖNCE ATAMA SONRA KAĞIT ÜSTÜNDE SEÇİLEREK GELEN İLÇE BAŞKANI MURAT KARAYUMAK. MAKAM VAR, OTURACAK KOLTUK VE KAPISINI AÇACAK TEŞKİLAT KAPISI YOK. HALEN İLÇE SINIRLRI İÇİNDE PARTİ BANASINI AÇAMADI.AŞAĞIDA.

MEZİTLİ İLÇESİNE ÖNCE ATAMA SONRASINDA KAĞIT ÜSTÜNDE SEÇİMLE GELEN VE HERYERDE İŞ KADINI DİYE TANITIMI YAPILAN ELMAS DURMA'DA PARTİSİNİN KAPISINI AÇAMADI. İLÇEDE HİZMET BİNASI YOK. MAKAM VAR, OTURACAK KOLTUK VE KAPISINI AÇACAK PARTİ HİZMET BİNASI YOK. FOTOĞRAFTA SOL BAŞTA MERSİN'İ PERİŞAN EDENLERDEN BİRİ OLAN AHMET UYANIK, ORTADAKİ KİŞİ İSE  MERSİN'İ BU HALE GETİRENLERDEN BİRİ OLAN MKK ÜYESİ CANAN ÖZALP, SAĞ BAŞTAKİ İSE İLÇE BAŞKANI YAPILAN ELMAS DURMA.

BU İLÇE BAŞKANLARININ ÖNCEKİ ATAMA EVRAKLARI, TARİHİNE BAKIN. PARTİYE GELELİ NEREDEYSE 1 YIL OLMUŞ....HENÜZ YANLARINDA 20 KİŞİ YOK.

BU ARADA VAKTİN İL BAŞKANI OLAN VE SİYASİ KUMPASA UĞRAYAN, HÜSEYİN KARAGÖZ'ÜN GENEL BAŞKANA VAKTİYLE YAZDIĞI RAPOR ORTAYA ÇIKTI. BAKIN NE YAZMIŞ...

PROTOKOL ZİYARETİ YAPIP FOTOĞRAF ÇEKİP, SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINDA İŞ ADAMI - İŞ KADINI - DİYE YAZILAN VE HALKA AKTARILAN İSİMLERİN NEREDE İŞ YAPTIKLARINI, İŞ YERİ ADRESLERİNİ, İŞ YERİ ÜNVANLARINI MERAK EDEN MERSİN HALKI, "İL BAŞKANI - İL KOORDİNATÖRÜ - İLÇE BAŞKANLARININ İŞ YERLERİNİN AD VE ADRESLERİNİ BİZLERE BİLDİRSİNLERDE PARTİ BİNASI YOK BARİ GİDİP ORADA KENDİLERİNİ ZİYARET EDELİM. İŞ KADINI İŞ ADAMI DİYORLARDA VERGİ KAYITLARI VE MEVCUT İŞ YERLERİNİN ADRESLERİNİ BARİ KAMUOYU İLE  PAYLAŞSINLAR Kİ, ZİYARET ETTİKLERİ KİŞİLER, İADEYİ ZİYARET YAPABİLSİNLER DİYORLAR.


ŞEHİT DR.AHMET DİKMEN OLAYINDA YENİ GELİŞMELERÖnceki Haber

ŞEHİT DR.AHMET DİKMEN OLAYINDA YENİ GELİ...

ZAMLAR TÜKETİCİYE ÇILDIRTMAK ÜZERE. BARİ HALKIN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN.Sonraki Haber

ZAMLAR TÜKETİCİYE ÇILDIRTMAK ÜZERE. BARİ...

Başka haber bulunmuyor!