DEMOKRAT PARTİDE BU EKİP MERSİN KIRATIN NALLARINI SÖKTÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİDE BU EKİP MERSİN KIRATIN NALLARINI SÖKTÜ
Kumpasçılığı ile tanınan siyasi ekip önce Karagöz’e tezgâh kurdu, onu aldırdıktan sonra Şıhman’a tezgâh kuruldu ve il başkanı seçilen Hasan Şıhman etkisiz hale getirildi. İyi partide Burhanettin Kocamaz’a tezgah kurup evraklarını SEÇİM KURULUNA vermeyen ekibin başı sigortacının, bu ekibi de dışarıdan sinsice yönlendirdiği belirtiliyor.

ANKARA- Demokrat Parti Mersin ilinde her alanda çöküntü gösteriyor. Oysa Partinin, diğer partilere göre MÜLKİYET avantajı var. Mersin il binası, Anamur, Silifke, Gülnar. Bozyazı ilçelerinde hizmet binaları mülkiyet olmasına rağmen, zengin iş adamı trilyoner diye tanıtılıp genel merkeze pompalanan iş başına getirilen isimler, buraların derdine derman olamayıp boş çıktı. Yanlarında çalışan işçi ve personellerini birini ilçe başkanı diğerini il yönetimi, bir başkasını delege yazarak aynı isim ve soydan olanlar aile şirketine döndürdüler.

MERSİN DEMOKRAT PARTİYİ TAMAMEN BİTİRDİLER

İl teşkilatı oluşalı ve il koordinatörlüğü uyduruk unvanı verileli 7 ayı geçti. Partinin il binası elektrik borçları halen ödenmemiş. Yine ödenmeyen faturalar yüzünden telefon iptal edilip hat toplanmış. Anamur ilçesinde partiye ait olan anons minibüsü hacizli ve yedi emin otoparkında, her gün faiz çalışıyor. Ödeyip de çıkartan yok. Bozyazı ilçesi binasının borçları halen ödenmedi. Diğer taraftan Erdemli ilçesinde bir önceki ilçe başkanı şimdiki il başkanı ve ekibince 4 aylık kira borcu olan 4 bin lira civarı para ödenmedi. Yine Çamlıyayla ilçesi binası kapandı içindeki demirbaşlar parti ile ilgisi olmayan birine tutanakla teslim edilirken, evrak ve belgeler ilde değil. Yine Merkezde her birinin nüfusu 150 binin üzerinde olan AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçelerinde halen kendi ilçe sınırı içinde bir hizmet binası açılmadı. Yine AYDINCIK- GÜLNAR ilçe hizmet binaları yok, buralarda teşkilat da yok. Bozyazı ilçesinde mülk var teşkilata yardımcı olan yok. Çmlıyayla kapalı. Teşkilat yok. Silifke kâğıt üstünde kongre yapmış, bina mülkiyet ama açan yok, parti kapalı. Tüm bunlar yaşanırken, il başkanı ve kâğıt üstünde oluşturulan il yönetimi, sözde il seçimi yaptılar. Kongre komedi geçti. Genel Başkan ve partinin MHP den geçen milletvekili Cemal Enginyurt’a rağmen salonda 65-70 kişi vardı.

Partinin eskileri, "gerçek partililer salonda yoktu, sen ben bizim oğlan anlayışı ile listeler hazırlanmış, akraba, yanında çalışan çaycı çorbacı yönetimlere ve üst kurul delegeliklerine yazılmıştı. Demokrat parti Mersin’de bilerek ve isteyerek bu hale konuyor, ilk seçimde bir başkalarına koltuk değneği yapılacak" demeye başladı.

İYİ parti ve MHP’de dikiş tutturamayıp, orada dışlanan ve ötelenen isimlerin Demokrat Partiyi AİLE BOYU işgal ettiklerini söyleyen eski partililer, “ne acıdır ki, önceki il başkanı yazdığı rapor ve uyarı mektupları ile genel merkezi haberdar etmesine rağmen, genel merkezde bulunan üç beş ismin bu işlerin bu hale gelmesinde etkin rol oynadıklarını ve partiyi tamamen bitirmeye çalıştıklarını” söylediler.

PARTİNİN KAĞIT ÜSTÜNDE 300 KİŞİLİK DELEGEDEN aldığı oy ile gülünç duruma düşen akraba, yanında çalışanların oluşturduğu listesi aşağıda. 

Ahmet Uyanık’ın ise Mersin’e her geliş gidişinde çiftlik evinde ağırlanıp ardından batı tarafında eğlendirilip gönderildiği, onun da bu işlere bilerek göz yumduğu dillendirildi.

Ahmet Uyanık’ın ve Merkez yönetimde olduğu belirtilen bir bayanında Erdemli ilçesi kongresinde katılımın azlığını görünce bozulduklarını belirten partililer, hiçbir önlem almadıklarını, yaşanan olaylara göz yumduklarının altını çizdiler. (Yukarıdaki resim Erdemli ilçesi kongresi, ilçe başkanına ait büroda)

Diğer taraftan partinin resmi sayfasında il seçimi yapıldıktan sonra paylaşım durdu. Önceki paylaşımlarda birbirini yağlayan, pofpohlayan ifadeler ile kendilerine övgü düzdüren il koordinatörü Sedat Erdal’ın yanında çalışan ve bu sayfayı yöneten kişinin (Asiye Yetim) artık paylaşım yapmadığı da dikkatlerden kaçmadı. En son paylaşım, 16 Eylül 2021 günü saat 22.50 de. Yazım hatası, imla düşüklüğü ile Aşağıda.

Bir birlerini hanımefendi beyefendi diye yazdıkları göklere çıkardıkları imla ve cümle düşüklüğü olan paylaşımları ise altta.

AŞAĞIDAKİ RESİME BAKIN. EN ÜSTTE YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI YAZIYOR. GÖRÜNEN KİŞİ İSE İL KORDİNATÖRÜ YAPILAN AMA YASAYA- TÜZÜĞE UYGUN OLMAYAN GİK KARARI OLMAYAN BU ÜNVANLA ŞİMDİ BÜYÜK KONGRE DELEGESİ DE OLAN İŞ ADAMI TRİLYONLUK DENEN SEDAT ERDAL GÖRÜLÜYOR. 

1 NUMARA TOROSLAR İLÇE BAŞKANI MURAT KARAYUMAK, 2 NUMARA AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PINAR SU POLAT, 3 NUMARA İL SEKRETERİ YAPILAN ASİYE YETİM. AYRICA İL YÖNETİMİNE KIZ KARDEŞİ ŞENAY ERDAL YAZILMIŞ.. TÜM KADRO SEDAT ERDAL'IN. LİSTELERE YÖNETİCİ YAPILAN VE DELEGE YAZILANLARIN ÇOĞU YANINDA ÇALIŞAN İŞÇİSİ, ELEMANI. HASAN ŞIHMAN'IN BÖYLECE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞ OLDUĞU BELİRTİLDİ.

OLUŞAN YENİ YÖNETİMLER, LİSTELERDEKİ AKRABA DÜZENİ, YANINDA ÇALIŞAN İŞÇİ DÜZENİ VE AÇILAMAYAN İLÇE TEŞKİLAT BİNALARI, KURULAMAYAN İLÇE TEŞKİLATLARI YÜZÜNDEN MERSİN'DEKİ BU YENİ EKİP İÇİN PARTİLİLER: "BU EKİP MERSİN KIRATIN NALLARINI SÖKTÜ" TEPKİSİNİ GÖSTERDİLER.


0Önceki Haber

0

DEMOKRAT PARTİ ELEKTRİK PARASINI YATIRAMAZ OLDUSonraki Haber

DEMOKRAT PARTİ ELEKTRİK PARASINI YATIRAM...

Başka haber bulunmuyor!