DEMOKRAT PARTİDE KARAGÖZ FARKI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİDE KARAGÖZ FARKI
Mersin Demokrat partiye atandığı günden bu yana hummalı bir çalışma izleyen iş adamı ve STK önderi Hüseyin Karagöz, başarılı çalışmaları ile ses getiriyor.

ANKARA-Demokrat parti yurt geneli teşkilatları yenilemeye başladı. Genel merkezin uzattığı barış- sevgi ve saygı elini sımsıkı tutan teşkilatlar bunu hizmete dönüştürüyorlar.

Mersin il Başkanlığına kısa süre önce atanan Hüseyin Karagöz, Aydıncık- Mut- Gülnar- Bozyazı ve Çamlıyayla ilçeleri ile ilgili görüşmelerini tamamladı ve bu ilçelerede o yerede sevilen ve saygı duyulan isimlerden ataması yapılacak başkan adaylarınıda belirledi.

Diğer taraftan kendisi ile uyum içinde olmayan, talimatlarını yerine getirmeyen, çalışma hızına ve performansına uyum sağlamayan yönetici ve kademelerdeki çalışanlara ise gereken uyarıları yaparak, “Herkes Demokrat Partinin tek başına iktidar olması için gayret sarfedecek ve bu uğurda emek harcayacaktır. Desinler anlayışı ile kimse çalışmayacak. Lafla sözle işimiz yok. İcraatla işimiz var. Biz kutlu bir davanın çatısıyız. Bu çatıda kimse boş durmayacak. 7/24 genel başkanımız genç ve pırıl pırıl olan değerli insanın  yanında el ele kol kola yol yürüyeceğiz. Onun çizdiği yoldan sapmadan ve yılmadan bıkmadan çalışacağız. Fitne ile fesat ile bizleri birbirine düşürmeye çalışanların sözlerine kulak asmadığımız gibi, yol arkadaşlarımızın azmini kıracak hiç kimseyede taviz vermeyeceğiz. Ben çalıştığım insanların sırtını yere getirecek karakterdeki insanlarla yol yürümem. Benim yanımda saf tutan insan genel başkanımın yanında saf tutmuştur. Benim sözümden çıkan Genel başkanın sözünden çıkmıştır. Dolayısıyla alt ve üst kademe ilişkilerimizi ve parti disiplinini, bu konudaki örf ve adetlere hepimiz titizlikle uyacağız. Hepinizi seviyorum. Kimse ile şahsi meselemiz yoktur. Mesele, DP’yi iktidar yapmaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bu arada Hatay, Adana, G.antep, K.Maraş, Adıyaman, Kayseri, Nigde, Aksaray ve çevre illerden de çok sayıda telefon tebriği aldığını söyleyen Karagöz, “Allah tüm demokrat partililere zaferi nasip etsin” dedi.

Öte yandan,DP Mersin il başkanı Hüseyin Karagöz, “Düne kadar İYİ partide değişik rollerde görev alıp, o partiye zarar verenler, bu yüzden dışlananlar,  şimdi kalkıp, benimle geçmişteki dostluklarına güvenerek,  bana çelme takmaya ve oyun kurmaya, Mersin DP yi ele geçirip burada da dümenlerine devam etmeye gayret sarfediyorlar. Buna, ben sağ olduğum müddetçe,  geçit vermeyeceğimi defaten söylememe rağmen, oradan buradan birtakım kişileride kurgulayarak partimize zarar vermeye kalkıyorlar. Bunlarada gerekeni yapacağımı herkes bilsin” dedi.


0Önceki Haber

0

MERSİN DEMOKRAT PARTİDE YENİ ZİYARETÇİLERSonraki Haber

MERSİN DEMOKRAT PARTİDE YENİ ZİYARETÇİLE...

Başka haber bulunmuyor!