DEMOKRAT PARTİNİN KIRATI ŞAHLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİNİN KIRATI ŞAHLANDI
Mersin Demokrat parti il Başkanı İş adamı ve STK önderi HÜSEYİN KARAGÖZ, bugün sabah saatlerinde Silifke ilçesine ziyarette bulundu. Ayrıca Aydıncık ilçesine de giden Karagöz, ilçe başkan adaylarını belirledi.

ANKARA- Kısa süre önce göreve atanarak başarılı çalışmalar sergileyen iş adamı ve Mersin Taksiciler Derneği başkanı aynı zamanda Ticari- Hususi araç sahip ve şoförleri vakfı (METAV) başkanlığını da yapan, İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ bir dakika boş durmuyor.

Bugün sabah saatlerinde Silifke ilçesine ziyarette bulunarak, oradan da Aydıncık ilçesine giden Karagöz, ilçe başkan adaylarını belirledi.

Öte yandan , Aydıncık ilçesine hareket eden Demokrat parti  il heyeti, Aydıncık ilçesinde eski ilçe başkanlarından bir süre önce vefat eden Metin Kuzdağı’nın yakınlarına baş sağlığı dilediler. Bu arada orada ilçe başkanlığı ataması yapılacak insanlar ile istişare yapıldı. Burada belirlenen 4 aday içinde birisinin önümüzdeki hafta atamasının yapılacağını söyleyen, İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, “Aydıncık ilçemiz, kahramanlar ilçesidir. Bu ilçemizde partimizin şerefli bayrağı ile şerefli türk bayrağı yan yana dalgalanacaktır” dedi.

Bu arada Bozyazı ilçesi eski yeni üyeleri ile görüşme yapan İl heyeti, burada bulunan partililer ile randevulaşarak önümüzdeki hafta içinde bir araya gelerek hem partinin mülkü olan binayı teslim alacaklar hemde ilçe başkanı ataması yapacaklarını beyan ettiler.

ATADIĞIM 5 İLÇE BAŞKANINI GÖREVDEN ALDIM

Bu arada Demokrat Parti (DP) il başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ, sözlerine devamla, haber sitemize verdiği demeçte: “Bundan bir hafta önce genel merkeze yazılı ve resmi beyanla rapor ettiğim, sonrasında gidip teşkilat başkanımızla görüştüğüm ve ardından gerekçelerini yazılı olarak sunduğum, merkezdeki dört ilçemiz olan AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR-MEZİTLİ ilçeleri ile ERDEMLİ ilçesine daha önce benim tarafımdan önerilen isimlerin ilçe başkanı olarak ataması yapılmıştı. Mezitli ve Erdemli ilçeleri yönetim kurullarını geçen süre zarfında yapıp teslim etemediklerinden ve ayrıca talimat ve parti tüzük kurallarına uymadıklarından, diğerleri ise yönetimlerini vermişlersede parti tüzük ve talimatlarıma uydmadıkları, uyarılarıma rağmen düzelme sergilemedikleri, bu arada atanmış ve yönetimini belirlemiş olanlarda dahil hiçbiri şu ana kadar yönetimlerini tam kadro il başkanlığıma hazıra getiremediklerinden, bu kişileri görevlerinden alarak, yerlerine yeni atamaların yapılması için isimler ve listeleri genel merkeze 11.Şubat.2021 günlü resmi yazı ile bildirdim. Kısacası kendilerini görevden aldım. Şu anda 27.Ocak.2021 tarihinde listesi onaylanan Toroslar, Akdeniz  ve Yenişehir, 19.Ocak.2021 günü ataması yapılan ve listesi onaylanmayan Mezitli, 6.Ocak.2021 günü ataması yapılan listesi halen onaylanmayan Erdemli ilçe başkanları tarafımdan görevden alınmıştır. Kamuoyunun bilmesinde fayda vardır” dedi.

İL YÖNETİMİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Diğer taraftan 19.2.2021 günü olağanüstü olarak toplanan il yönetimi kendi aralarında oy birliği ile karar alarak, her hususta il başkanı tam yetki verdiler. Toplantıda bir kare resim çektiren il heyeti, bunuda haber sitemizle paylaştı.(Aşağıda)


KARAGÖZ’DEN EMŞAV’A NEZAKET ZİYARETİÖnceki Haber

KARAGÖZ’DEN EMŞAV’A NEZAKET ZİYARETİ

MERSİN DEMOKRAT PARTİDEN SEÇER’E ZİYARETSonraki Haber

MERSİN DEMOKRAT PARTİDEN SEÇER’E ZİYARET

Başka haber bulunmuyor!