DEMOKRAT PARTİYE UZANAN KİRLİ ELLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİYE UZANAN KİRLİ ELLER
Mersin Demokrat Partiye KUMPAS hazırlığı yapan tanıdık kumpasçılar çıktı. Mersin’de ataması çok yakın zamanda yapılan İl Başkanı Hüseyin Karagöz’e türlü çeşitli siyasi oyunlar sergileyen bir siyasi çete ortaya çıktı. Aralarına DP’nin kaşarlaşmış ve partiyi geçim kaynağı haline getirmiş tipleri de alan bir KUMPASÇI ekip ortaya çıktı.

ANKARA- Kısa zaman önce yerel seçimlerde BURHANETTİN KOCAMAZ’a kumpas kurarak adaylığını engelleyenlerinde perde gerisinde başrolde yer aldıkları ortaya çıktı.
Tefeci- Faizci tipleri iş adamı, yanlarında çalışan tipleri de parti içine sızdıran bu KUMPASÇI ekip, kısa zamanda başarıdan başarıya koşan iki STK başkanı olan, toplumda sevilip sayılan il başkanı Hüseyin Karagöz’ü başarısız gösterme gayreti içinde, yaptığı iş ve işlemleri dost gözüküp, yanına verip yerleştirdikleri elemanları ile sabote ederek aldırıp, yerine çıkarlarına uygun bir kadro kurma hazırlığında oldukları ortaya çıktı.
Ekibin içinde çok sayıda eski kaşar siyasinin yer aldığı, MHP’den dışlanan, sonrasında İYİ partide dışlanan ve yer edinemeyen tiplerin bir araya gelerek partiyi ve binasını ele geçirip, farklı bir şekilde çalışma yapacakları öğrenildi.
Durumu anlayan ve kavrayan Başarılı, dürüst ve çalışkan il başkanı Hüseyin Karagöz durumu en ince ayrıntısına kadar genel merkeze rapor ederken, kendisi döneminde yakın dost ve arkadaşlarını kendisini yanıltma sureti ile verdikleri isimleri de getirdiği görevden alarak, yerlerine yeni isimleri genel merkeze bildirdi.
Konu ile ilgili belge, bilgi, Ankara’ya giden detaylı rapor ve araştırmalarımız sürüyor. Siyasi çetenin ayaklarını tek tek yazacağız...
KOCAMAZ KUMPASÇISI DEVREYE NEDEN GİRDİ?
Büyük bir siyasi ve maddi çıkar için devreye girdiği söylenen Kocamaz’ın adaylığının engellenmesinde başrol alan kişinin de bu işlerin perde gerisinde olduğu bildirildi. Bu arada bilmeliler ki, atalarımızın partisi olan köklü çınar DP’ye kimse zarar veremeyecek ve çıkarlarına alet edemeyecek. Genel Başkanın izinde ve emrinde yol yürüyen şahsiyetli duruş sergileyen il Başkanı Hüseyin Karagöz ve çalışma arkadaşlarının azmini kimse kıramayacaktır. Öte yandan siyasi partiler yasası ve diğer mevzuat gereği mevcut partilerin ilçelerinin hizmet binaları her ilçenin kendi mülki sınırları içinde olacağı bildirilmiş vaziyette. Artık kimse il binası içinde ilçe başkanlığı oluşturamayacak.


KARAGÖZ, ANKARA'DAN DÖNDÜÖnceki Haber

KARAGÖZ, ANKARA'DAN DÖNDÜ

KARAGÖZ’DEN EMŞAV’A NEZAKET ZİYARETİSonraki Haber

KARAGÖZ’DEN EMŞAV’A NEZAKET ZİYARETİ

Başka haber bulunmuyor!