İL MÜDÜRÜ VE EKİBİ ÖDÜLLERİNİ GENEL BAŞKAN GÖKTAŞ'TAN ALDILAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İL MÜDÜRÜ VE EKİBİ ÖDÜLLERİNİ GENEL BAŞKAN GÖKTAŞ'TAN ALDILAR
Kısa adı ÇETKODER olan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel merkezince, STK'ların göz bebeği olan sivil Toplum ilişkileri genel müdürlüğüne bağlı Mersin il müdürlüğü, il müdürü ve çalışan personeline ÇEVRE VE TÜKETİCİ DOSTU ONUR BELGESİ takdim etti.

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Merkezi tarafından, Genel Başkan, Gazeteci Yazar ve iktisatçı Mustafa Göktaş'ın takdimi ile Mersin sivil toplum il müdürü Aysun Cennet Kıldan başta olmak üzere, Müdürlükte üstün bir gayret ile çalışan; HALİL BULUT- ALİ HOŞÇA- CAFER IŞIK- EZGÜL TOZYILMAZ- FATMA BODUR- GAMZE ARISOY- HATİCE ALTUN- MEHMET SANLIOĞLU- RESUL ÇİFTÇİ- SADULLAH DEMİR- SELMA YILMAZ- TEKİN KARACA- TUGBA TURAN - UGUR ARSLAN ve CİHAD ÖNEL'e onur belgeleri, Mersin Valiliğindeki il müdürlüğü binasında takdim edildi. 

Mersin İl müdürü Aysun Cennet Kıldan'a belgesini takdim eden Göktaş, "Kıymetli müdürümüz çalışmaları ve hizmetleri ile örnek- önder ve öncü olmuştur. Çevre ve tüketici konusunda halkın bilinçlenmesi ve toplumsal kalkınma yönündeki gayretlerinden dolayı kendisine derneğimiz genel merkezi adına bu onur belgesini takdim etmekten gurur duyarım. Başarılarının devamını dilerim" dedi.

Personelin belgelerini ise il müdürü Aysun Cennet Kıldan verdi.

Bu arada Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Gazeteci Yazar ve iktisatçı Mustafa Göktaş ile hep birlikte günün anısı nedeniyle fotoğraf çektirdiler. 

 


Fahiş fiyatlarla mücadele mesaisi!Önceki Haber

Fahiş fiyatlarla mücadele mesaisi!

Sosyal medya fenomeni, ABD’de ölü bulunduSonraki Haber

Sosyal medya fenomeni, ABD’de ölü bulund...

Başka haber bulunmuyor!