haberanaliz

İŞADAMI İRFAN ERİŞKİN GÖKTAŞ'A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞADAMI İRFAN ERİŞKİN GÖKTAŞ'A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
Ülkenin tanınmış iş insanlarından ERİŞKİN PLASTİK SANAYİNİN sahibi İrfan Erişkin, Araştırmacı Gazeteci Yazar ve iktisatçı, Havadis Gazetesi, Haberanaliz.net sahibi Mustafa Göktaş’a MEZİTLİ ilçesindeki özel ofisinde nezaket ziyaretinde bulundu.

İrfan erişkin, " Mersin'in yetiştirip ülkeye armağan ettiği , canı panasına vatanı ve devleti savunan güzel yürekli bir ağabeyi ziyaret etmekten onur duydum. Sizi tanımak mutluluk verici. Geçmiti sizin tv proğramlarınızı, radyo proğramlarınızı zevkle izleyen insanım. Ekralarda olması gerekin kişi sizsiniz. Bu devletin ve milletin size ihtiyacı var" dedi.

Göktaş, "Ziyaretinizden onur duydum. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. Yaptığınız Güneş enerjisi elektrki santrali ve çevreye duyarlı çalışmalarınız nedeniyle size, başında bulunduğum kurum olan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) in  TAKDİR ve ONUR belgesini takdim ediyorum" dedi.


Unicef raporu: Dünya genelinde 85 milyon çocuk okula gitmiyorÖnceki Haber

Unicef raporu: Dünya genelinde 85 milyon...

Kooperatiflerde adalet dönemiSonraki Haber

Kooperatiflerde adalet dönemi

Başka haber bulunmuyor!