Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2 bürokratı ile yerel sanatçı Kadir Somer'de gözaltında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2 bürokratı ile yerel sanatçı Kadir Somer'de gözaltında
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2 bürokratı gözaltındaMERSİN'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin 2 bürokratı ile yerel sanatçı Kadir Somer gözaltına alındı.

Ali Ekber ŞEN / MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin 2 bürokratı ile yerel sanatçı Kadir Somer gözaltına alındı.
Darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY'nin finans kaynaklarına yönelik yapılan soruşturmada daha önce açığa alınan Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nde Şube Müdürü Mehmet Türkmen ile Kent Konseyi Şube Müdürü Sait Koralp Özkul, sabah saatlerinde Terörle Şube Müdürlüğü ekiplerince evlerinden alındı. Ayrıca Ramazan ayı boyunca Mersin'de ve Adana'da düzenlenen etkinliklerde sahneye çıkan yerel ses sanatçısı Kadir Somer de gözaltına alındı.
Bir süre önce evlenen Kadir Somer'in nikahını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz kıymış, şahitliğini ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü ile Adana'nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Çay yapmıştı.
Öte yandan Mersin Üniversitesi'nde sürdürülen soruşturması kapsamında 8'i akademik 16 personelin açığa alındığı bildirildi.

KAYNAK: HÜRRİYET

LİNKİ: http://www.hurriyet.com.tr/mersin-buyuksehir-belediyesinin-2-burokrati-gozaltinda-37315567


0Önceki Haber

0

KUMPAS KURULDU İDDİALARI ELLERİNDE PATLADISonraki Haber

KUMPAS KURULDU İDDİALARI ELLERİNDE PATLA...

Başka haber bulunmuyor!