MERSİN DEMOKRAT PARTİ TİYATROSU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİ TİYATROSU
Arkası arkasına il başkanlığı değişimi yapılan Mersin Demokrat partide tiyatro gibi hadiseler yaşanmaya başladı. Partililer, “hiçbir eski partili ve kökten gelen partili aranmıyor. Başka partilerde yer tutamamış isimler partiye monte edilip, partinin kapısı da açılmıyor” dediler.

ANKARA- Bugün, Mersin, Mezitli ilçe kongresi yapılacağını duyduk ve il binasına geldik. Kapı kapalı. Sözde delege listeleri bugün buraya asılacak ve bizde göreceğiz. Ama kapalı olduğu için göremedik. Ayrıca Mezitli ilçe hizmet binası olmadığı için listeyi nereye asmışlar onu da öğrenemedik. Böyle ilçe kongresi olur mu? Nerede demokrasi? İlçe seçim kurulu ve Valilik böyle bir işe nasıl izin veriyor? Seçim yapılacaksa delege listesi askıya alınır yer bildirilir gider görür ve itiraz edeceksek ederiz. Şu anda itiraz edemiyoruz. Ayrıca, öyle bir güne denk getirmişler ki, bu gün CUMA. Yarın Cumartesi öbürgün Pazar. Pandemi var. Sokağa çıkma yasağı var. Bu gün göremedik, yarın hiç göremeyeceğiz, yasal hakkımızı kullanamayacağız. Böyle hukuksuz iş olur mu? Sonra diyecekler ki itiraz günü geçti, liste kesinleşti. Peki, o listeyi kim nerede hazırladı? Listede adı geçenler sandıkta seçildi mi? Seçildi ise nerede ne zaman bu seçim yapıldı? Niye kimsenin haberi yok?.Mezitli ilçesi hizmet binası, oraya ataması yapılan ilçe başkanının, ataması 3-4 ayı geçtiği halde neden açılmıyor? Bir hizmet binası yeri açmak bu kadar zor mu?” dediler.

PARTİLİLER ELLERİNE DÖVİZ ALARAK BAKIN PARTİNİN DURUMUNU AKTARAN NELERİ DUYURDULAR...

BİR GÜN AÇIK ÇOĞU GÜN KAPALI. BİZ HEMEN HEMEN HERGÜN UGRUYORUZ DİYEN PARTİLİLER, İL BİNASI MÜLKÜMÜZ, KİRA DERTLERİ YOK, AMA BİR TÜRLÜ MESAİ SAATLERİ İÇİNDE AÇAMIYORLAR DEDİLER.

TOROSLAR VE MEZİTLİ İLÇE BAŞKANLARI KAGIT ÜSTÜNDE ATANALI NEREDEYSE 3- 4 AYI GEÇTİ. KENDİ İLÇE SINIRLARI İÇİNDE HİZMET BİNALARINI AÇAMADILAR. BİRDE KONGRE YAPMA TELAŞINA GİRMİŞLER. ÖNCE PARTİLİNİN GELECEĞİ VE KANUNEN AÇMAK ZORUNDA OLDUĞUNUZ İLÇE HİZMET BİNALARINI AÇIN. ADRESİNİZ BELLİ OLSUN DEDİLER.

SİLİFKEDEKİ İLÇE BİNAMIZ ANAPTAN BİZE GEÇME. 350 METRE. ORAYI ZİYARET EDİP FOTOGRAF ÇEKTİRİP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPMAK DEĞİL, O KAPIYI AÇMAK LAZIM. O KAPI NEDEN HALEN KAPALI....

AYDINCIK VE MUT İLÇEMİZ HALEN KAPALI. TEŞKİLATA BAŞKAN BULUNMAMIŞ. ORALAR ÜVEY EVLAT MI, NEDEN KAPILARINI AÇMIYORSUNUZ?

BOZYAZI İLÇE BİNAMIZ ANAPTAN GEÇME. 65 MİLYAR BORCU VAR. TAPUSUNU VERECEK OLAN KOOPERATİF PARAYI ÖDEYİN DİYELİ AYLAR OLDU. NEDEN ÖDEMİYOR VE KAPISINI AÇMIYORSUNUZ? BU PARA O MEKAN İÇİN ÇOK AZ. ORASI ELDEN GİDERSE PARTİ İÇİN EN AZ 250 MİLYARLIK BİR KAYIP OLUR DEDİLER.

ERDEMLİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANAN ZAT ŞİMDİ İL BAŞKNI YAPILMIŞ. ERDEMLİ İLÇESİ KİRADA. MAL SAHİBİ BORÇLARINI HALEN ÖDEMEDİLER. BİNAYI BOŞALTIN DİYORUM SANKİ GASPETMİŞLER BOŞALTMIYORLAR. 4 AYLIK PARAYI DA VERMİYORLAR. KOCAMAN İNASNLAR. 4 BİN LİRAYI BANA ÖDEMEK YADA BURAYI BOŞALTMAK ÇOK MU ZOR DEDİ...

AKDENİZ VE YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANLARI KAGIT ÜSTÜNDE ATANALI NEREDEYSE 3- 4 AYI GEÇTİ. KENDİ İLÇE SINIRLARI İÇİNDE HİZMET BİNALARINI AÇAMADILAR. BİRDE KONGRE YAPMA TELAŞINA GİRMİŞLER. ÖNCE PARTİLİNİN GELECEĞİ VE KANUNEN AÇMAK ZORUNDA OLDUĞUNUZ İLÇE HİZMET BİNALARINI AÇIN. ADRESİNİZ BELLİ OLSUN DEDİLER.

GÜLNAR İLÇE BİNASI ANAPTAN GEÇME. MÜLK. AMA ORANIN DA HALEN KAPISI KAPALI. VE FAAL DEĞİL.NİYE AÇMAZLAR DEDİLER...


Basın kartı mağduriyeti artık Bitsin!Önceki Haber

Basın kartı mağduriyeti artık Bitsin!

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!