MERSİN DP PERİŞAN HALDE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DP PERİŞAN HALDE
Mersin Demokrat Parti (DP) teşkilatlarının kapısı kapalı, il binası da açılmıyor, merkezde olan nüfusu en büyük ilçeler AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçelerinin de kapıları açık değil. Partinin teşkilatlarına ait kendi ilçe sınırlarında bir hizmet yeri ve açılan kapısı bulunmuyor. Kâğıt üstünde var, fiiliyatta yoklar. Yanı sıra ÇAMLIYAYLA ilçesi, GÜLNAR ilçesi, AYDINCIK ilçesi, BOZYAZI ilçesi kapıları kapalı teşkilat yok. SİLİFKE ilçesi ise kağıt üstünde teşkilat var, partinin mülkü bina var, kapısını açan yok. Ama İL BAŞKANI var, bolca sayıda ilçe başkanı kâğıt üstünde varlar. Partililer: “geldi Erdoğan gitti Şıhman demokrat partililer bu durumdan bin pişman” diyorlar.

YAYINIMIZDAN SONRA PARTİ TABELESINI DEĞİŞTİRDİLER

19.Ocak.2023 günü aşağıdaki linkte yer verdiğimiz haberden sonra, https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-dpde-ayni-tas-ayni-hamam-18031

22 Ocak günü partinin bakımsızlıktan silinmiş olan ve görünmez olan 3 tabelasından 2 si değiştirilirken, ana giriş kapısındaki tabelanın değiştirilmediği bize atılan fotodan anlaşılınca, dün itibari ile haber ekibimizi gönderdik yerinde tespit yaptılar. Aşağıda üç fotoğrafa bakınız.İlki önceki haberimizdeki yayınladığımız resim.  Sonraki ikisi ise haberden sonra değişimin hali. Ancak, 3 yıl önce asılan parti flama ve loğolu bayrakları eskimiş, yırtık pırtık onları temizlememişler. Ve mülkiyeti partiye ait olan devasa binanın yine KAPISI KAPALI...

ELEKTRİK BORCUNDAN DOLAYI SAYAÇ MÜHÜRLENDİ

Bildiğiniz üzere daha öncelerde de partiyi açmıyorlardı ve gelen elektrik faturaları çok düşüktü. 45-55-65 lira gibi gelen faturaları da ödemedikleri için zaman zaman partinin elektriği kesiliyordu ve biz bunu haberleştirince gidip yatırıyorlardı. Benzer olay yeniden yaşandı. Bir önceki haberimizde ödediğiniz en son faturanın bedelini açıklayın demiştik. Kimse açıklamadı. Biz kendi kaynaklarımızla öğrendik. İşte OCAK ayı gelen fatura tutarı... 2023/01 dönemi 86.30 lira.

Ardından Ödenmeyen ve aylarca biriken faturanın genel toplamını bildiren ve bugün ödemez iseniz elektriğiniz kesilecektir diyen 30 Ocak 2023 itibari ile enerjisa uyarı, ihtar belgesi. o ana kadar Toplam biriken borç 1.052 lira.

Ödenmeyince aynı gün elektrik kesilmiş. İşte aşağıda bildirimi.

Kapısı açılmıyor diyoruz inanmıyorsunuz. İşte size kanıt. Elektrik kesiliyor, ilgililer ŞUBAT/2023 ayının 20’sine kadar bu işin farkına varmıyor,yâda ödemek işlerine gelmiyor.İşte aşağıda belgesi. 20.2.2023 de saat 9.46 da borç kapatılıyor, elektrik açılıyor.

İL BAŞKANI HASAN ŞIHMAN’IN İSTİFASI İLE BOŞALAN YERE ZİYA ERDOĞAN ATANMIŞ

Bu değişikliği ilk önce sosyal medyada Eski Ak Partili BİLAL ÖZKAN paylaşımı fark ediyoruz. Aşağıda Özkan’ın 19 Ocak 2023 günlü paylaşımı ve altına gelen yorum ile beğenileri kimlerin yaptığı önemli. Biz haberden sonra belki paylaşım silinebilir diye ekran görüntülerini aldık. Ayrıca beğeni yapanların ekran görüntülerini de aldık. Hepsini burada yayına vermiyoruz. Çok yer kaplar. Arşivde mevcut.

AYNI GÜN İL BAŞKANLIĞINA ATANAN ZİYA EDOĞAN DA SAYFASINDA PAYLAŞMIŞ, İŞTE O PAYLAŞIM YORUM VE BEĞENİLER...AŞAĞIDA...

Bu beğenilere bakınca altında yorum yapan ve beğeni yapanların çoğunun şu an Mersin AK Parti aktif yöneticisi ya da üyesi olduklarını görmek mümkün. Çünkü toplumda tanınan bilinen isimler. İşin Ak parti boyutu ve diğer gelişen olayları sonraki haberimizde geniş olarak ele alacağız.

Fakat paylaşımdan anlaşılacağı üzere yeni atanan başkan 19 unda haber olmuş, partinin elektrik borcu ihbarı 30 ocak da gelmiş, ödememişler. Kesilmiş. Üstelik 20 Şubata kadar elektrikleri yok. 20 Şubat da ödeyip açtırmışlar. Yayınladığımız yukarıdaki belgeler bunu kanıtlıyor. Bu nasıl bir yönetim? Nasıl bir anlayış? KAPISINI AÇIYORLAR İSE o muhteşem 450 metrekarelik alanda ışıksız, ısınmasız nasıl duruyorlar? Açmıyorlar. Kapının kapalı olan fotosunu, binanın lambaları yanmayan görüntüsünü yayınlıyoruz işinize gelmiyor. Açmadıkları da gelen 45-65-85 liralık aylık faturalardan belli olmuyor mu?

BU ARADA SU SAYACI İÇERDE OLDUĞUNDAN OKUNAMIYOR

Partinin su sayacı her tür ikaza ve uyarıya rağmen dış kapı önüne konmadığından ve kilitli içerde olduğundan su sayacı MESKİ tarafından okunamıyor ve borç birikmiş, sayaca ulaşılamadığı içinde su kesilemiyor. Sayaç neden kapı dışına alınmıyor, Bina içinde olan su sayacı okunamıyor. Bu suda yetimin şehidin hakkı var. MESKİ neden bu su işini ciddiye alıp gerekeni yapmıyor? Sonraki haberimizde bu konuları ele alacağız.


0Önceki Haber

0

DEMOKRAT PARTİ MERSİN’DE NELER OLUYORSonraki Haber

DEMOKRAT PARTİ MERSİN’DE NELER OLUYOR

Başka haber bulunmuyor!