MERSİN’DE MUHTEŞEM BİR NİKÂH MERASİMİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN’DE MUHTEŞEM BİR NİKÂH MERASİMİ
TURAN VE SÜMER AİLELERİ, EVLATLARI ZEHRA İLE AHMET’İ, SAHİLDE BULUNAN MERSİN BÜYÜKŞEHİR NİKÂH SALONU KIR BAHÇESİNDE SADE BİR TÖRENLE NİKÂHLARINI KIYDILAR.

ANKARA - Mersin’in siyaset ve iş dünyasının çok sevilen ismi, aynı zamanda haberanaliz.net ekonomi yazarı mali müşavir Mustafa Turan’ın hanımefendi kızı Zehra ile Sümer ailesinin değerli evladı Ahmet yaşamlarını bugün saat 19.30 da sade bir nikâh töreni ile birleştirdi.

Ayşe ve Mustafa Turan’ın kızı Zehra ile Elif – Necati Sümer’in oğlu Ahmet’in mutlulukları gözlerinden okunuyordu. ALLAH MUTLULUKLARINI DAİM ETSİN.

Törende, Milletvekillerimizden Yılmaz Tezcan, İş sağlığı ve güvenliği Genel Müdürü, aynı zamanda Mersinin çok sevdiği insan CAFER UZUNKAYA ve yakın çalışma arkadaşları, Toroslar ilçe başkanı Bekir Topçu, Lütfi Parıltı, Nurettin Özyurt, Ramazan Tüzün, Orhan Yürek, Yenişehir ilçe sağlık müdürü Levent Özbay ve eşi değerli insan Salime Özbay, Din Bir Derneği Mersin şube başkanı Mehmet Güner Erdoğdu, Zafer Şahin Özturan, Nesimi Ekinci, Cemal Balkaya, Ankara İş dünyasının çok sevilen ismi iş adamı Serhat Yanardağ ve yakışıklı oğlu, Eski il başkanlarından İsmail Taşpınar, Eski merkez ilçe başkanlarından Fehmi Gür, iş kur il müdürü Mustafa Kutlu, Çevre ve Tüketici haklarını koruma derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Gazeteci yazar Mustafa Göktaş ve eşi değerli hanımefendi Tülin Göktaş başta olmak üzere çok sayıda Mersin’in sevilen siması bir araya geldi...

İşte NİKÂHTAN unutulmayan kareler...


MERSİN'Lİ AVUKAT ALİ ÇALIŞKAN : ADALET MÜLKÜN TEMELİDİRÖnceki Haber

MERSİN'Lİ AVUKAT ALİ ÇALIŞKAN : ADALET M...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!