MHP’NİN TOROSLAR ADAYININ KAHVALTISINDA HERKESİN KAFASI KARIŞIKTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’NİN TOROSLAR ADAYININ KAHVALTISINDA HERKESİN KAFASI KARIŞIKTI
MHP Mersin ili Toroslar ilçesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ve Cumhur ittifakının destek vereceği isim olarak belirtilen Tıp Doktoru Ali ÖZ’ün, bugün kendisinin karşısında aday adayı olup, aday yapılmayan isimler ile kahvaltıda bir araya gelmesi klasik bir olay olarak nitelendirilirken, katılımcıların suratlarının asıklığı ve derin derin düşünmeleri kafalarını karışık olduğuna işaret edildi...

MHP Mersin Toroslar ilçesi için aday adayı olup, aday olamayan birbirinden farklı kişilik ve kimlikleri olan, iş adamı, meclis üyesi, mali müşavir, kooperatif başkanı, sanayici, eski ocak ve ilçe başkanı, belediye başkan yardımcısı, eski belediye başkanı sıfatlı 15 kişi bir araya geldiler.

Kahvaltı da konuşma yapan Ali Öz’ü cansız, renksiz dinleyen diğerlerinin kara kara düşünmeleri dikkatlerden kaçmadı.

AK partide önce Yenişehir ilçe başkanlığı, ardından Toroslar ilçe başkanlığı yapan tatlıcı ve pastacılar kralı olarak nam salan Bekir Topçu şaşkın halde idi. Ak Partide yine çok büyük hizmetlere imza atan ve Eski Toroslar ilçe Başkanı Onur Ünlü’de, Ak partinin değişmez meclis üyeleri olan Erhan Contar başta olmak üzere diğerleri de düşünceli idi...

Düşünceli olmayan ise MHP’de efsane ülkü ocakları başkanlığı yapan Hüsnü Doğan ve Meclis üyesi İsmail Gül görünüyordu.

Şimdiden meclis üyeliklerine kimler gelecek, kafaları karıştıran sorular olurken, başkan aday adayı olup da bir meclis üyeliğine tav olacakları kamuoyu merakla izliyor.

Yılların eski belediyecisi, eski ilkokul müdürlerinden, ANAP döneminden sonra, uzun yıllar AKP çizgisinde değişik yerlere adaylıkları olmuş kazanamamış ismi, şimdi yeniden MHP’de olan Mustafa Demirci’nin o karede yer alması ise siyasi alanda büyük dikkat çekti.

Hamit Tuna döneminin belediye başkan yardımcısı olan Necmettin Yıldız’ın ise olayları gülerek izlemesi dikkatten kaçmadı.

Yine Sanayici iş adamı ve kooperatif başkanlığı yapan İlhan Çokgün’ün orada iş olsun diye bulunduğu her halinden belli idi.

MHP TOROSLARDA ÇALIŞMAYA ŞİMDİDEN SÖNÜK BAŞLADI

Aday gösterilen Ali ÖZ’ün umulan atmosferi yaratmadığı, çevresinde yer alan bazı isimlerin ise kendisi için büyük bir yıpratıcı özellik oluşturacağı, Cumhur ittifakının bu kez bu kadrolar ile geçen dönemde aldığı oyu bile yakalayamayacağı konuşulmaya başlandı.

MHP GENEL MERKEZİ YAKIN TAKİPTE

İsmi açıklanan adayların, isimlerinin açıklanmasından sonra MHP genel merkezi yapılan çalışmaları takibe aldığı gibi, adaylık açıklaması sonrası adayların ikili ilişkileri, yaptıkları görüşmeler, telefon trafiklerine kadar takip edildiğini, her an bazı yerlerde değişikliklere gidilebileceği belirtiliyor.

AK PARTİ BU KEZ AYNI İSİMLERLE YOL YÜRMEMELİ

Bu arada dünden bu güne hep aynı isimlerin meclis üyesi olarak gösterilmesine tepki gösteren Ak Partililer, artık isimlerde değişiklik olmalı, kimse kadrolu meclis üyesi haline gelmemeli diyerek, genel merkezin telefonlarını kitleyince, Ak parti genel merkezi bu talepleri de inceleceklerini belirterek, dikkate alacakları söylediler.


MERSİN GSB BİLDİĞİNİZ GSBÖnceki Haber

MERSİN GSB BİLDİĞİNİZ GSB

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!