MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E 2 BUÇUK MİLYONLUK BAYRAM ŞEKERİ VE HEDİYELİK EŞYA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E 2 BUÇUK MİLYONLUK BAYRAM ŞEKERİ VE HEDİYELİK EŞYA
Mersin’in CHP’li Büyükşehir Belediyesi Zaman zaman Baskı ve kırtasiye, bayram şekeri, hediyelik eşya gibi alımları da yapıyor. Bu kez PAZARLIKLI bir alım yapmışlar. İşte o alım ve ihale bilgileri, kimden alındığı, kaç paraya alındığı:

İhale numarası: 2022/229862İşin adı: HEDİYELİK EŞYA VE BAYRAM ŞEKERİ ALIMI işi. İhale ve alım usulü: PAZARLIK USULÜ, Sözleşme Bedeli2.243.800,00 TRY, Tarihi: 29.4.2022,  İşi alan Firma:CEYLAN TUĞAY, (Mersin firması)  Bu iş için 5 kişi doküman indirmiş, 2 kişi teklif vermiş, 2 geçerli teklif çıkmış.

SÖZLEŞME BEDELİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA

Hatırlayacaksınız, bu konuda biz daha önce bir haber daha yapmıştık. işte linki:  https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-buyuksehirin-baski-isleride-hep-ayni-firmaya-16546

Para yok deniyor, hizmet yapamıyoruz deniyor, ama hediyelik eşya ve bayram şekerine 2.243.800 TL yani 2 milyon 2 yüz 43 bin 8 yüz lira para harcıyorlar. Eski para ile 2,5 trilyon. Bu kadar para ile kaç ton şeker alındı, kaç parça hediyelik eşya alındı ve kimlere nasıl dağıtılacak?! Allah aşkına Ne gerek var?

haberanaliz.net / ÖZEL


AKDENİZİN SU GİBİ KANA KANA İÇİLEN İHALELERİ...Önceki Haber

AKDENİZİN SU GİBİ KANA KANA İÇİLEN İHALE...

MİLLET İTTİFAKININ MAKAM ARAÇLARI DİKKAT ÇEKTİSonraki Haber

MİLLET İTTİFAKININ MAKAM ARAÇLARI DİKKAT...

Başka haber bulunmuyor!