GÖKTAŞ: Bana Kumpas Kurdular, Kuranlarda Net Belli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÖKTAŞ: Bana Kumpas Kurdular, Kuranlarda Net Belli
NEDEN, NİÇİN, KİM İÇİN BU DURUMA DÜŞÜRÜLDÜM, AMAÇ NE İDİ, NE YAPTILAR, ŞU ANDA NE YAPIYORLAR, ASIL AMAÇLARI NE?.. BUNLARI SABIRLA BEKLEYİN YAZACAĞIM...

Mersin kamuoyunun yakınen takip ettiği ve gerek siyasi hayatında gerekse Gazetecilik mesleği içinde hiçbir yüz kızartıcı olaya karışmamış, Halkın sevgilisi ve gözdesi durumunda olan, her zaman için DEVLET- MİLLET yolunda karşılıksız hizmetler sunan ve TERÖR örgütleri başta olmak üzere gayrikanuni iş yapanların korkulu rüyası haline gelen Sürekli Basın Kartı sahibi Gazeteci Yazar Mustafa Göktaş bugün serbest kalışının 3. gününde kendi sosyal sayfasından ve grubundan bir paylaşım yaptı. O paylaşımda kamuoyuna seslendi. Yapılan haksızlık, usulsüzlük, kumpasın ne olduğunu belgeleri ile yakında anlatacağım dedi. 10,5 aylık tutukluluk süresinde neler yaşadı, gözaltına alındığında neler yaşadı ve sonrasında ne gibi gelişmeler oldu ve kendisine nasıl baskılar yapıldı tek tek aktaracağını belirten Göktaş, her zaman olduğu gibi  "ÖNCE DEVLET" dedi. Devlete Küskünlük kırgınlık olmaz. Biz Allah'a inanan, Devlete güvenen insanlarız. Beni TV ekranlarında halka seslenirken haykırışlarımdan tanır bilirsiniz. Bende namussuzluk, ahlaksızlık, iffetsizlik, devlete düşmanlık olmaz, oldu diyenin anlının karışlarım ispat etmekle mükellef dedi.

Kendi kendilerine senaryolar yazmayı pek seven çıkar çevreleri beni yıpratmak, hakkımda algı yaratmak ve itibarımı yok etmek için ellerinden gelen namussuzlukları sergilediler. Allah Çok Büyük! Hepsi ile yasal çerçevede hesaplaşacağız dedi.


Mersin'li Şükrü Yüksel Gezen Tavuk Çiftliği KurduÖnceki Haber

Mersin'li Şükrü Yüksel Gezen Tavuk Çiftl...

KOCAMAZ HEDEF BENDİM DEDİ TARTIŞMALAR BAŞLADISonraki Haber

KOCAMAZ HEDEF BENDİM DEDİ TARTIŞMALAR BA...

Başka haber bulunmuyor!