ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİ SIZLADI, HEM BAŞKAN HEM MUHTAR O YERLİ OLMADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEHİTLERİMİZİN KEMİKLERİ SIZLADI, HEM BAŞKAN HEM MUHTAR O YERLİ OLMADI
HABER sitemize telefon il ulaşan yöre halkı bir konuyu dile getirirken tüylerimiz diken diken oldu. O sırada Mersin'in sevilen Gazeteci emekçilerinden ALİ TANDOĞAN da olayı tespit etmiş bize vatsap hattından görüntüleri attı. Şimdi olayı ve görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz:

ANKARA- Mersin'in MHP'li Belediyesi olan TOROSLAR ilçesine bağlı Hüseyin Okan Merzeci Mahallesinde üstelik de MUHTARLIK HİZMET BİNASININ olduğu yerde  bulunan Şehit Ömer Halis Demir parkında şehitlerimiz için yapılan ve üzerinde şerefli TÜRK bayrağımızın bulunduğu mermerlerin son durumu çok üzüntü verici.

Mesin'in yetiştirdiği değerli bir kalem olan Gazeteci ALİ TANDOĞAN, "Muhtar ve parkta görevli belediye personeli mutlaka uyarılmalı. Bayrağımıza şehitlerimize sahip çıkamıyorlarsa orda bulunmamalılar. Kendilerine belediyemiz tarafından tahsis edilen binayı hak etmiyorlar. Üzüntümü ifade edemiyorum. Bir kaç tanesini çekebildim üzüntüden diğerlerini çekemeden oradan ayrıldım" derken, şehitlerin isimlerinin olduğu ve bayraklarımızın resmedildiği memerlerden hem isimler hem bayrağımız kazınmışlar. Bu kazınma işlemi yapılırken kimse farketmedi mi? Hadi o anda fark etmediler, günlerdir bu şekilde kalmasına ne diyorsunuz? Oradaki muhtar ve MHP li Belediye Başkanı bu işe nasıl sesiz kalır ve bu işi görmezden gelir?! Muhtar Aziz Filiz aynı zamanda bir sporcu ve antrönör. Ve makamında Türk devletleri bayrakları ile resimleri var. Daha geçenlerde MHP milletvekili OLCAY KILAVUZ kendisini muhtarlıkda ziyaret edip fotoğraf paylaşmıştı.

İşte o şehitlerin adının bulunduğu "kazınan" Türk bayrağı motifiyle şehitlik mermerleri...

İşte MHP Milletvekili Kılavuz'un Muhtarı ziyareti ve paylaşımı

haberanaliz.net / ÖZEL


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!