YILDIZ’I YALNIZ BIRAKMADILAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YILDIZ’I YALNIZ BIRAKMADILAR
Mersin’in TOROSLAR ilçesi CHP Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Abdurrahman Yıldız Basın huzuruna çıkarak, seçildiği vakit neler yapacağını sade ve akılcı bir dil ile anlattı. Basın toplantısına Mersin CHP’nin sevilen tüm isimleri katılım yaptı. Küskün ve dargınların da barıştığı toplantı ortamında eski yeni il ilçe başkan ve yöneticileri ile Torosların adeta halkı bütünleşti.

KATILIMCILAR ENTERESAN GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDULAR

Mersin Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer, Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer, Eski vekillerden Cengiz Gökçel, CHP’nin önemli bir başka ismi eski vekillerden Prof.Dr.Aytuğ Atıcı, Eski efsane belediye başkanlarından Kenan Yücesoy, Dürüstlüğü ile tanınan Mimar Ömer Sakar, Kendisi de o bölgede aday adayı olmuş olan şu an CHP il koordinasyonunda da aktif çalışan (Gülnar’lı) Av. Şerife Arıcı Yıldız, Yine aynı şekilde Hasan Özalp Önal (Arpaçlı), Gülnar ilçesi doğumlu Torosların mukimi Süleyman Erdoğan, İş adamı Tuncay Okur (Gülnarlı) , Eski dönemde başkan adayı olan Dr. Hasan Kılıç (Gülnarlı) , CHP’nin sevilen ve saygı duyulan il başkanı Av. Koral Ömür,  Yine sevilen sima Av. Nevin Zaimoğlu’da oradaydı.

Bu arada Çavuşlu - Yalınayak- Arpaç- Ayvagediği- Gözne- Çukurova- Kızılbağ- Arslanköy- Aladağ- Kızılkaya- Alanyalı- Kurdali- Osmaniye- Mevlana- Akbelen - Alsancak- Güneykent- Okan Merzeci - Demirtaş gibi mahallelerin önde gelen ve sevilen isimleri kanaat önderleri de oradaydı. CHP taban hareketi içinde olan çok sayıda hak savunucusu ile YÖRÜK- TÜRKMEN aşiretlerinin önderleri de toplantıda hazır bulundular.

 

 


İnci Taneleri'ne Dilber'in şarkısı damga vurdu: Bir gönlüne ben sığamadımÖnceki Haber

İnci Taneleri'ne Dilber'in şarkısı damga...

SİLİFKE’NİN YOGURDU AH SENİ KİMLER DOGURDU İHALESİSonraki Haber

SİLİFKE’NİN YOGURDU AH SENİ KİMLER DOGUR...

Başka haber bulunmuyor!