Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

Bir EMAR Tiyatrosu...

Ben yazmaktan bıktım, İlgili ve alakalısı okumaktan, görevini görevinin gerekleri doğrultusunda yapmayanlar bıkmadı. YAZIK! EMAR ve TOMO ile ilgili aşağıda linklerde yazılar yazdım. Tarih sırasına göre alıyorum. ALLAHINI- DEVLETNİ- BAYRAĞINI- VATANINI SEVEN dikkatli okusun ve BEYTÜL MALA sahip çıksın.

https://www.haberanaliz.net/makale/toros-devlette-emar-ihalesi-yapiliyor-1596

https://www.haberanaliz.net/makale/emar-ve-tomo-ihalesi-1669

https://www.haberanaliz.net/makale/torosda-bazi-ihaleler-iptal-1693

Dikkat edin. İşlerine gelir yaparlar. İşlerine gelir bozarlar.

Karşınızda devlet var. Aslında devlet değil. Onu idare eden bir kısım idareciler var. Onların gözü dönmüş. Devletin çıkarını düşünen yok. Olsa, kılı kırk yarar hata yapmamak, üç kuruşun hesabını sormak için gayret sarf ederler. Neyse... Yukarıdaki linkleri okumadan aşağıdaki yazı içeriğine girerseniz, bir şey anlamazsınız. Yukarıdakileri mutlaka okuyun. EMAR ihalesi yapılır, iptal edilir, tekrar yapılır iptal edilir, şimdi yeniden iş bilenlerce yapıldı.  Teknik şartnamesi 10 sayfa. Her zamanki gibi biri hazırlamış, diğerleri kaşe basıp sorumluluk almış. Aşağıda bir sayfasının imzalı görüntüsü mevcut.  

İdari şartnamesinin bir bölümü aşağıda.

İşte ihale ilanı metni.

İhale yapılmış. Ayın 7.sinde. Bu gün ayın 18’i. Şu an yazıyı yazıyorum. Gece. Yarın 19’u. İhalenin son durumu ile ilgili görüntü aşağıda.

İhale yapılmış. Tantana büyük. Teklif değerlendirmesi yapılmış. KİK’de bir itiraz görülmüyor. Yani işler tıkırında. Ama sonuç bir türlü açıklanamıyor. Tıpkı SBYS gibi. Acaba niye? Neden? Ne için açıklanmıyor?  İhaleye katılım yapan firmaların sayısı kaç, kimler katılım yapmış, ne teklif atmış, basına kapalı yapıldığından kimse bilmiyor. Ama öğreniriz. TELGRAFIN TELLERİNE KUŞLAR KONAR BİLİRSİNİZ. Bu nedenle teleğrama geçenlerde oldu. Ama devlet çok büyük. Devletimizin helal süt emmiş çok sayıda idarecisi görevlisi var. Bizlerde sizler için Takipteyiz. Sonucu ve yaşananları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Toros da bir firma ile ilgili araştırma yapıyoruz. Sürekli ihalelere giriyor. Hiç ummayacağınız işleri alıyor. Kendi yapmasa bile işi alıp başkasına yaptırıyor. Kadın doğumda da kapanmadan evvel sürekli oranın işlerini yapardı. Tıbbı sarf, tıbbi malzeme, medikal malzeme, asansör bakımı, bakım onarım, tadilat, kırtasiye aklınıza ne gelirse hepsine teklif atıp çoğunu da alıyor. Büyük başarı. Bu başarının sırrını araştırıyoruz. Gelelim bu günkü hiciv ve taşlama şiirimize. Aşağıda Kalemi şairimize bırakıyoruz...

Kim  üzerine  alınırsa  kefen  onundur...

Şimdilerde çıktı iki meydan savaşı,

Biri bitti, biri bitti bitecek.

Kiminle Ömürüm tuttu güreşi,

Biri yattı, biri yattı yatacak.

Ben de duyamadım sözün başını,

Gıcırdattı başkanım sıktı dişini,

Yerden kalkmayan o eğri kaşını,

Biri çattı, biri çattı çatacak.

Havayı sarınca yolsuzluk kokusu,

Başladı eski başkanın kuru sıkısı.

Denizli horozu gibidir ikisi,

Biri öttü, biri öttü ötecek

Firmayla anlaşmak mahir işi,

Ara yere saldılar yine Malişi,

T.hatunu ortada ileri, geri,

Biri itti, biri itti itecek.

Kim demiş HÜSONUN gözleri şaşı,

Üç yerden yarıldı SON İŞTE başı,

Üstüne attığı son iki taşı,

Biri tuttu, biri tuttu tutacak.

 

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES:  batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com