Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

SAĞLIK’DA, PEÇELİ 6’LI...

SAĞLIK’DA, PEÇELİ 6’LI...

Şimdi nereden çıktı bu başlık der gibisiniz. Vakti ile burada, bana çok yakın dost gibi gözüken, ama aslında bir vatan haini gibi beni sağa sola satan, pazarlayan şahıs MASKELİ 5’li demiş gecenin bir yarısı yazıp vatsaptan atmıştı. Tabi bir tek onu değil. Çok sayıda yazıyı yazıp atmıştı. Ben ekran görüntüsü aldıktan sonra silerim.  Neyse. Bu şahsın maskeli 5’liye olan düşmanlığı ortaya çıktı. Ama bu arada kendisinin de içinde olduğu PEÇELİ 6’LI ORTAYA ÇIKTI....

Şimdi diyeceksiniz ki, peçeli 6’lı da ne, nereden çıktı?

MASKELİ 5’Lİ OLURDA PEÇELİ 6’LI OLMAZ MI?

Bunlarda yüzüne peçe takmış, 6 kişi...

4’ü sözde erkek, 2 si ise dişi...

Yemezler, çalmazlar, çırpmazlar, hiçbir yerde gözleri yoktur (!)

Her yeri karıştırır, herkese   .ok atarlar, herkesin ayıbını görürüler ama kendi yaptıkları ahlaksızlıkları görmezler.

Peçeli 6’lının 2010 yılından bu yana ne gibi işlere imza attıklarını yakında ele alacağım.

Öncelikle Tarsus da ki tartışmalı hastane inşaatı ile ilgili çok sayıda yazı yazdım. Tabi işin içinde KIYTIRIK SİYASİ TAKIM olunca hep örtbas ediliyor.

Sanıyorlar ki devran hep aynı kalacak.

Devletin bu tür mali işlerinde ZAMAN AŞIMI OLMAZ, gün gelir benim burada yazdıklarım tozlu raflardan iner, uyduruk araştırma ve incelemeler ile kapatılan dosyaların kapağı açılır...

Tarsus inşaatı kabul edildi mi? Kabulü yapıldı mı? Bakın aşağıdaki tespitleri yaptılar size bildirdiler. Ne yapıldı? Bu eksikler giderildi mi? Bu işe bakanlar, ne işle meşguller? Bu tutanakları tutan ve yazıların sekretaryalığını yapanlar işin ehli ve güvenlik uzmanları ise, bu yazıların gereği  o ana kadar neden yapılmadı, kim engelledi ve neden engelledi? Yeni gelecek olan başkan ve uzmanların bu teslim ve kabul işini halletmek için gelecekleri doğru mu?

Şimdi durup dururken bu TARSUS inşaatını neden yazdım? Öyle ya!!!

EKAP”da geziniyorum. Bir baktım, TARSUS DEVLET HASTANESİNDE İHALE İLANI VAR.  “YENİ HASTANE DIŞ CEPHE CAM TEMİZLEME” adlı bir ihale. İhale numarası: 2022/497888 Yeni çıkmışlar. Dikkatimi çekti. Hemen dosyayı indirdim. İnceledim. Şu anda işin ihale bilgilerini içeren evrakları aşağıda yayınlıyorum.

Teknik şartnamesi 3 sayfa, bilgisayarda hazırlanmış, altına kaşe basıp imza atarak sorumluluk almışlar. Kimin hazırladığını bilmiyoruz. Bir sayfasından görüntü yayınlıyorum aşağıda.

İdari şartnameyi kimin hazırladığı belli değil. Fakat birinci sayfasından ekran görüntüsü yayınlıyorum aşağıda:

Burada, yetkili ve etkili olanın şunlara dikkat etmesi gerekiyor. Bu ihale, yeni yapılan, yukarıda eksiklerini yayınladığım bina ile mi ilgili? Ora ile ilgili ise, o ihalenin teknik ve idari şartnamesini bulun ve inceleyin. Orada bu işin yapımı yazılmamış mı? Yazılmış ise, neden yeniden ihaleye çıkılıyor? Yazılmamış ise neden yazılmamış, bunu araştırın. AYRICA BU ihale yapıldığına göre oradaki işi teslim almışlar ve kabul etmişler mi? Yukarıdaki eksiklikler giderilmiş mi?YAHU BU DEVLETİN MALINA MÜLKÜNE SAHİP ÇIKACAK BİR TEK YETKİLİ ŞAHIS MERSİN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE YOK MU?!!

Devletin makamlarına gelirken KIRK takla atmayı biliyorsunuz. Siyasilere yalvarıp beni UZMAN yap, BAŞKAN yap, İDARECİ yap demeyi biliyorsunuz. Bu nedenle de ayrıcalıkla ücretler alıp, makam odası sahibi olup, afra tafra yapmayı da biliyorsunuz. Peki, öyle ise, devlete karşı sorumluluğunuz olan işleri AR ve NAMUS kavramı içinde yapmanız gerekmez mi?! Görmezden geldiğiniz, ihmal ettiğiniz her işte KUL HAKKINA girmiyor musunuz? Ben bunları yazınca PİS ADAM ilan ediyorsunuz da, siz görevinizi görevinizin gerektirdiği şeref ve namus içinde icra etmeyince ÇOK NAMUSLU MU OLUYORSUNUZ?! İnsan arsız olursa, yüzsüz olursa, her şeyi normal karşılarmış. YÜCE ALLAH, DEVLETİ VE MİLLETİ ARSIZ YÜZSÜZLERDEN KORUSUN..

Bu arada haklarında MEZİTLİ ilçede haksız, usulsüz yere, yan baktın, tısıladın diyerek soruşturma açılan ve ardından anlaşmalı paslaşmalı muhakkikleri ile ceza verilen ve cezaya il idare kuruluna itiraz edip sonucu gelmeden kişilerin tayinlerinin çıkartıldığı ve bu yüzden İDARİ MAHKEMELERDE davalar açıldığı doğru mu?

Elbette doğru.... Mahkeme dosyalarını bir bir ele alıp yazacağım. Ayrıca Rahmetli Dikmenîn ölümünde sorumluluğu olan ancak yapılan idari soruşturmalarda üzerleri örtülen ve hataları, eksiklikleri, ihmalleri görmezden gelinen 7 TORPİLLİ ve İCAZETLİ kişi hakkında da ayrı bir yazı kaleme alacağım.Avukatı dün 4 ayrı dosyayı açtı. Aman Allah’ım, bu ne böyle!!! Hiçbir şey gizli kalmayacak. Ve İFTİRA görevi üstlenen 4 ayrı memurun ipini de pazara çıkarmak üzereyim. Hangi uzman ile paslaşıyorlar, vatsaptan ne yazışıyorlar, kimlere ne çamurlar atıyorlar, hak etmedikleri masa başı görevleri nasıl elde etmişler, hangi siyasiler ile fingirdeşiyorlar okuyunca şaşacaksınız… 

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com