Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

Sağlıkta TÜRKÜCÜYÜM modası (!)

Sağlıkta TÜRKÜCÜYÜM modası (!)

Mersin Sağlık da sessiz sedasız bir atama daha gerçekleşti. İl müdürü Mersin’e gelirken şahsın Mersin Şehir Hastanesinde idari mali işler müdürü olarak getirildiği, şimdi ise Müdürün özel gayretleri ile Destek hizmetleri Başkanlığına vekâleten bakan Hatice Ehliz’den boşalan yere getirildiği. Yani Destek hizmetleri daire başkan yardımcısı yapıldığı öğrenildi. Çok sayıda kişi bu göreve talip iken, il müdürünün özel gayretleri ile bu koltuk da doldurulmuş oldu.

Merak edenler için şahsın en son görev yaptığı Şehir hastanesindeki kendileri tarafından yayınlanan özgeçmişi aşağıda:  ÖZGEÇMİŞ

Adı Soyadı: Mustafa YILDIZ, Doğum Yeri: Adana /Ceyhan, Görevi: İdari Ve Mali Hizmetler Müdürü,  Yabancı Diller: İngilizce,  Akademik Eğitim: 2021 yılında Çukurova Üniversitesi Şehir Hastanesinde yüksek lisans (Tıbbi Hasta Konusunda) , 2017 yılında Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2009-Pamukkale Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu,  Çalışılan Kurumlar:  Mersin Devlet Hastanesi (2012-2013), 2013-2017 yılları arasında Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2017-2021 yılları arasında Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Halen Mersin Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü.

İşte bu içeriğin yayınlandığı yerin linki: https://mersinsehir.saglik.gov.tr/TR-524247/idari-ve-mali-hizmetler-muduru.html

Esas kadrosu FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON TEKNİKERİ...

Bu arada il müdürlüğünde odasına yerleşmesine rağmen halen Şehir Hastanesinde gözükmesi, Mersin Destek hizmetleri daire başkan yardımcısı olarak ÇKYS’ya düşmemesi ise gözlerden kaçmadı.

Mersin sağlık müdürlüğünde tuhaf ve garip işler oluyor.

Diğer taraftan saklı gizli olarak, şu anda UZMAN olan ancak daire başkan yardımcılığına oturtulmak istenen, bir tarafında hacı abisi, diğer tarafında Ahmet abisi ile memleketteki tüm siyasileri bağlayan şahsında başkanlığının çaktırmadan onaylatılıp izinde olan hatunun yerine oturtulacağı konuşuluyor.

Bu arada Kendini başhekim sanan ama yaptığı iş ve konuşmalar ile ne denli bir BOŞHEKİM olduğunu ortaya koyan zat, siyasilerin emir eri RAMAZAN’ı olmuş haberi yok. Otur diyorlar oturuyor, kalk diyorlar kalkıyor. Tuvalete bile giderken sekreterine not bırakıyor. Ve ben başhekimim diyebiliyor. Sektörün düştüğü hale bakın.

Öte yandan, 24 Temmuz günlü “UTANMADA KALMAMIŞ YAHU!” başlıklı yazımdan sonra, “ben istemedim beni getirdiler, beni layık görmüşler, İnanın adam bulamamışlar beni zorla getirdiler” gibi laf edenlerin biri bile alınmadı.

Siyasetin tüccarı olan 2-3 isim aradı, “yahu kendileri yalvar yakar oldular, kapımızı aşındırdılar, araya kırk kişi koydular, birde böyle mi konuşuyorlar” diyerek milletin aklı ile alay eder gibi bir tavır içine girdiler.

Mersin Sağlıkta önümüzdeki günlerde çok büyük değişimler olacak. Buna da bazı uyanıkların gücü yetmeyecek.

Şimdi yazımızın başlığını okudunuz: Sağlıkta TÜRKÜCÜYÜM modası (!)

Niye böyle yazdım? Çünkü şimdilerde ÜLKÜCÜLÜK ipine sarılan BEYNAMAZLAR var. Daraldılar mı, sıkıştılar mı, ÜLKÜCÜ oluveriyorlar. Ama makama gelmek için ülkücü sendikadan istifa etmeyi biliyorlar.  Şimdi son günlerini yaşadıklarını anlayınca yeniden ülkücü olmuş sağa sola laf yetiştiriyorlar. Bunlar TÜRKÜCÜ... Bunların söylediği türkünün kırkı da avanta, lokma, beleş üzerine...

Devam edeceğiz.

ALLAH, DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRESbatuhansezerhaberanaliz06@gmail.com