Sağlık ANALİZ

Sağlık ANALİZ

Mail: saglikanaliz@gmail.com

Toros‘un Asansör işi

Bugün elime bir idari ve teknik şartname daha geçti. Okudum. İnanın hep aynı şekli görmekten bıktım. Bilgisayarda biri yazmış. Altına kaşe atılıp imza atılmış. Kaşeyi basıp imzayı atan sorumluluğu almış oluyor. Neyse.

Konumuz bir başka ayrıntı. Hatırlarsanız STERİL işini yazdık ve bu işin SORUŞTURULMASINI VE EKSİK GEDİKLE İLGİLİ idari işlem yapılmasını ilgililere ilettik. Kimse o yerli olmadı. İdareciler kapı kapı gezip kurtarın bizi bu işten derken, devletin kılıcını çeken, kamunun kaynaklarının hor kullanılmasının  hesabını soracak olan makam sahiplerinden ses çıkarmadı. Oysa iddialar önemli. Ortada yaşanan olaylar vardı. Şimdi o işi alan firmanın daha öncede Torostan iş almış olduğunu bu elimizdeki dosyadan anlamış olduk. Burada aşağıda yayınlayacağım belgeleri okuyun. Daha öncede iş almış firma. Yani ne iş yaptığı, nasıl yaptığı, kimler olduğu biliniyor. Ama STERİL işinde sıkıntı çıkınca herkes bilmiyorduk, tanımıyorduk diyerek savunmaya geçiyor.

Öncelikle, “Toros Devletteki STERİL işleri araştırılmalı!” başlıklı yazımın linkini veriyorum: https://www.haberanaliz.net/makale/toros-devletteki-steril-isleri-arastirilmali-1647

Sonrasında konu hakkında yazdığım, “Toros Devlet Hastanesi STERİLİZASYON BİLMECESI” başlıklı yazımın linkini veriyorum: https://www.haberanaliz.net/makale/toros-devlet-hastanesi-sterilizasyon-bilmecesi-1674

İLGİLİ VE YETKİLİLER ÖNCE YUKARIDA VERDİĞİM BU LİNKLERDEKİ YAZILANLARI OKSUNLAR. Bakın, o firma, aşağıda yayınlayacağım belgeleri inceleyin, bu işi de almış. Demek ki firma, idarece DAHA ÖNCEDEN bilinen ve tanınan firma.

İŞİN İDARİ ŞARTNAMESİNDEN GÖRÜNTÜLER

İŞİN TEKNİK ŞARTNAMESİNDEN GÖRÜNTÜLER

İLAN METNİ VE SÖZLEŞME BEDELİ

SONUÇ İLANI

Benim anlamadığım iş ise, bir firma düşünün, her işten ve her mevzudan anlıyor. Her işe teklif atıyor. Ve MERSİN TOROS DEVLETİN ASANSÖR BAKIMI HİÇ BİTMİYOR. Bina yapılalı çok olmadı. Her şey yeni. Ama ilk günden bu yana bu Asansör ve bazı müştemilat sürekli arıza veriyor, onarım ve bakım istiyor. ONARIM VE BAKIM HİÇ BİTMİYOR. Yenisini alsa devlet kazançlı çıkacak. Bu işleri ciddi araştıracak, devletin kör kuruşunu koruyacak, devlette tek bir makam yok mu? Yazık ya! ALLAH DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

Baki Selam ve Dua ile.

www.haberanaliz.net

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir. Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ ADRES:  batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com 

DİKKAT!  BURADA YER ALAN KÖŞE YAZISI AYNI ANDA FACEBOOK GRUBUMUZDA YAYINDADIR.

LİNKİ: https://www.facebook.com/groups/haberanaliz.net

AYNI ANDA TİVİTER HESABIMIZDA YAYINDADIR. LİNKİ:https://twitter.com/batuhansezer006