DEMOKRAT PARTİ ELEKTRİK PARASINI YATIRAMAZ OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİ ELEKTRİK PARASINI YATIRAMAZ OLDU
O kadar gündeme geldi, yazdık uyardık, kimsenin umurunda olmadı. Mevcut il yönetimi, il koordinatörü denen kişi ile “sen öde” tartışmaları yüzünden partinin elektriğini yatırmıyorlar. Sistemde elektrik kesik görülüyor.

ANKARA- Geçtiğimiz gün 2500 kişilik salonda 65-70 kişi ile il kongresi yapan, bu kongrede ise il başkanı HASAN ŞIHMAN ile İl Kordinatörü atanmış olan SEDAT ERDAL’ın partiyi nasıl yönettikleri ortaya çıktı.

Listesini Gece bastırsın diye Sedat Erdal’a teslim eden Hasan ŞIHMAN’ın kongre esnasında göz atmaya fırsat bulduğu listesinin kendi listesi olmadığı, baştan aşağı değiştirildiği ve Sedat ERDAL’ın yanında çalışanlar ile akrabalarını yazıldığını görünce ortalık karışmıştı.

Partinin dinamikleri ise, bu işin böyle olacağını önceden bilir gibi bize görüntü atıp, Sedat ERDAL’ın özel iş yerinin çatı katında MHP’den DP ye geçen tek milletvekili olan CEMAL ENGİNYURT ile çekilen fotoğrafları atmışlar ve genel merkezden AHMET UYANIK- CANAN ÖZALP- MUHAMMET KELLECİ- ERTAN KÜÇÜK’ün ERDAL’ın yanında yer aldıklarını aktarmışlardı.

Bir KUMPAS sonucu süresi uzatılmayan Önceki il Başkanı Hüseyin Karagöz’e ulaşan ekibimiz, ne oluyor dediğinde, “ne olacak bana kumpas kuran 30 yıllık arkadaşım deyip inanıp güvendiğim sigortacı, bunları da birbirine düşürdü. Bana bu parti üzerinde hiçbir beklentimiz yok, sen bizim abimizsin diyen adam, benim altımı oyarken, bunlarla, yani bu ekiple oydu. Şimdi de mevcut il başkanını etkisiz hale getirdiler. Zengin trilyonluk dedikleri adamlar bakın elektriği ödemiyorlar. Yine Telefon ödenmiyor, hat toplatılıyor. Yazıyorsunuz, belge koyuyorsunuz ses çıkmıyor. Genel merkez benim her tür uyarıma kulak tıkadı. Ben her şeyi, her başımdan geçeni, an be an genel başkana ve GİK üyelerine rapor yapıp samimi şekilde attım. Parti üzerinde kim neyin hesabını yapıyor açıkladım. Önemsemediler. Bu gün yaşananları ben önceden görmüş bildirmiştim. Partiye ve partiliye yazık ettiler. Demokrat partide eski isimlerden kimseyi orada bulamazsınız. Hepsi İYİ partide yer bulamayan ayrıca MHP’de dışlanan isimleri getirip monte etmişler. Partinin ana kent içindeki 4 merkez ilçesinin her biri 150 bin nüfuslu. AKDENİZ- TOROSLAR- YENİŞEHİR- MEZİTLİ ilçeleri. Daha buralarda bir hizmet binası açıp tabela dikememişler. Yine Çamlıyayla, Gülnar, Mut, Aydıncık, ilçeleri var ki oralarda da tabela asılı değil. Her iş, her yönetim kâğıt üstünde ilçe başkanı dediğiniz kişi yönetime aldığını getiremiyor, il başkanı da öyle, il koordinatörü yapılanda. Sonrada kalkıp bana çamur atıyorlar. Yazık” dedi.

PARTİLİLER DAHA ÖNCEDEN ELLERİNE ALDIKLARI DÖVİZLERLE DURUMU GENEL MERKEZE AKTARMIŞLARDI

MERSİN DEMOKRAT PARTİ TİYATROSU

 

 

TELEFON SÖKÜLDÜ HAT TOPLANDI- ELEKTRİK BORCUNUN YENİSİ GELDİ

Partililer, “Tam bir komedi dramın yaşandığı çatı altına gelen Mersin DP,  001019306414 no'lu sözleşme hesabı ve 4007324016 no'lu tesisata ait 2021/10 dönemi elektrik faturası 633,70 TL tutarında geldi.  7-8-9-10 ay toplam elektrik borcu 2 bin lira. Telefon halen ödenmemiş. İCRA gelmesini bekliyorlar, partiyi rezil ettikleri yetmezmiş gibi, birde öyle rezil edecekler” diyorlar.


DEMOKRAT PARTİDE BU EKİP MERSİN KIRATIN NALLARINI SÖKTÜÖnceki Haber

DEMOKRAT PARTİDE BU EKİP MERSİN KIRATIN...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!