DEMOKRAT PARTİ MERSİN SİLİFKE'DEDE DURUM VAZİYET KÖTÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİ MERSİN SİLİFKE'DEDE DURUM VAZİYET KÖTÜ
Demokrat parti Mersin il Başkanı Hasan Şıhman ve beraberindeki ekibinin partinin mülkleri ile ilgili gereken özenli çalışmayı yapmadıkları, sosyal medyada genel başkanlarına bol bol yağ çeken bal çeken paylaşımlar yaparak günü kurtarmaya yönelik davranışlar içinde olduğunu belirten kurucu partililer, "Partinin mersinde varlığı yok. Partiye ait GÜLNAR- SİLİFKE- ANAMUR- BOZYAZI- MERSİN merkezdeki gayrimenkullerinin emlak ve çevre vergileri yatırılmıyor, ayrıca çoğunda emlak beyanı bile verilmemiş, halen ANAP adı ile duruyor. Bu nasıl vurdumduymaz çalışmadır. Ayrıca vergilerin ödenmediği gerçek. Kılını kıpırdatan il ilçe başkanı yok. Demokrat parti genel merkezi ise olayları görmezden geliyor. Çalışanları harcadılar, yan gelip yatanları, yagcılık ve goygoyculuk yapanları makamda tutuyorlar" dediler.

Mersin'in Silfke ilçesi ANAP tan DYP ye geçip DEMOKRAT PARTİ mülkü olarak hazine kayıtlarına geçen, 250 metrekarelik parti, hizmet binasının EMLAK VERGİLERİ İLE ÇEVRE vergileri ödenmemiş. Bu gün itibariyle, eski beyana göre toplam eski borç:1.376 lira. Yeni beyan verilmemiş.Aşağıda belgesi...

İl Başkanı Hasan Şıhman, İl Koordinatörü denen şahıs Sedat Erdal ve ekibinin partiye ait olan mersindeki mülklerin vergi borçlarını ödeme gibi bir niyetinin, bu işleri takip etme gibi bir amaçlarının olmadığı da, desinler diye sosyal medyada paylaşım yaparak vakit geçirdikleri ortaya çıktı. 


0Önceki Haber

0

ÖLDÜRÜLEN VE ŞEHİT EDİLEN DOKTOR AHMET DİKMEN OLAYI KAPATILIYOR MU?Sonraki Haber

ÖLDÜRÜLEN VE ŞEHİT EDİLEN DOKTOR AHMET D...

Başka haber bulunmuyor!