DEMOKRAT PARTİ MERSİNDE BİLİNÇLİ YOK EDİLDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRAT PARTİ MERSİNDE BİLİNÇLİ YOK EDİLDİ
Mersinde her tür uyarı ve ikaz eden haberlerimize rağmen harekete geçmeyen DP Genel merkezi, Mersin’i adeta bilinçli olarak yok etti. Teşkilat Başkanı olanların sık sık değişim yaptığı genel merkezde bir türlü dikiş tutturulamadı. Ahmet Uyanık’ın vekaleten baktığı dönemde sonu getirilen Mersin teşkilatları, Cemal Enginyurt’un gelmesi ile sözde düzelecekti. O da başaramadı ve çekti gitti. Ahmet Uyanık yeniden teşkilat başkanı oldu. Anadoludaki çok yerlerin kapısı kapalı. Parti binası kendisine ait olan yerler bile kapalı. Kendilerine biat edecek il ve ilçe başkanı bulamıyorlar bu arada gelenlerde SİYASİ SABIKALI çıkıyorlar.

Mersin Demokrat Parti ile ilgili aşağıdaki linklerde haberlere yer verdik. Bitiriliyor, kumpas kuruldu, çökertiliyor, başka partilere peş keş çekiliyor, tefeci faizcilere geçit vermeyin, partiye yazık etmeyin, sevgilisini, kırığını partiye doldurmuş ekip diyorlar, ailece delege olmuşlar yazacak adam bulamıyorlar, elektriği suyu ödemiyorlar, parti sürekli kapalı gibi yüze yakın haber yaptık.

DP genel merkezinin umurunda olmadı. DP genel yönetimi aşağıdaki linklerdeki haberleri zahmet edip okusunlar:

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partide-bu-ekip-mersin-kiratin-nallarini-soktu-14572

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-partiye-kumpas-kurdular-14703

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partide-sonunda-il-baskanini-da-cildirttilar-14725

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersinde-icin-icin-cokertiliyor-14939

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersinde-perisan-halde-15005

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-parti-karagozden-sonra-hacivat-donemini-yasamaya-basladi-15723

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partide-kagit-ustunde-baskanlar-ve-kagit-ustunde-kongreler-15817

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-parti-kamuoyunu-bezdirdi-boyle-teskilat-mi-olur-15854

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partililer-erdal-sihman-ettiler-partiliyi-pisman-14517

DAHA FAZLASINI OKUMAK İSTERSENİZ, haber sitemizde SİYASET bölümünü tıklayın orada yüzlercesi var. Birkaç haberi seçtik. Neyse. Geliyoruz bu güne.

Değerli DP genel idaresi, yalan yazanın ve söyleyenin Allah kahrı belasını versin.

Partinin merkez de bulunan 450 metrekarelik devasa İL hizmet binası 3 aydır sürekli kapalı.

Kimse açmıyor.

Arada bir gelip gidiyorlar. Onun en basit kanıtı da son gelen 15 TL lik elektrik faturası.

Ancak biz her gün uğrayıp kapalı kapının saat ve tarihli fotosunu çektik.

Yalanlamasınlar diye de fotoda her seferinde yoldan geçen bir kardeşi durdurup eli ile partinin kapı ve levhasını gösteren şekilde çektik.

Bu bina partinin malı. DYP den geçme. Biraz ilerisinde 250 metrekare pırıl pırıl bir bina daha var, o da ANAPTAN geçme. Orası da kapalı. Partinin mülkü yerler, kira derdi yok, il ilçe başkanı partiyi açmıyorlar.

2020 sayımına göre TARSUS ilçemizin nüfusu, 346.715 tir. 174.617 kişisi erkek, 172.098 ‘i ise kadındır. Buranın ilçe binası da kapalı... İlçe başkanı KEMAL AKER kendi sigorta acentasında oturuyor, levha astıkları yer hiç açılmıyor.

TOROSLAR ilçemizin nüfusu, 310.606 dır. 155.881 kişisi erkek, 154.725 ‘i ise kadındır. Buranın ilçe başkanı yapılan kişi MURAT KARAYUMAK, kağıt üstünde bir başkan. Yönetimini toplayamıyor. Göreve geldiği günden bu yana neredeyse 2 yıl oldu, merkezde bulunan ana ilçelerden biri olan bu yerde parti hizmet binasını açmadı. Adı ilçe başkanı. Tabelası yok, hizmet binası yok. Ama kartviziti var.

Merkezdeki YENİŞEHİRilçemizin nüfusu, 268.776 dır. 129.859 kişisi erkek, 138.937 ‘i ise kadındır. Buranın ilçe başkanı yapılan kişi ERTAN TEKİN, kâğıt üstünde bir başkan. Oda Yönetimini toplayamıyor. Göreve geldiği günden bu yana neredeyse 2 yıl oldu, (bu arada atama ile 2 başkan değiştirdiler) merkezde bulunan ana ilçelerden biri olan bu yerde parti hizmet binasını açmadı. Adı ilçe başkanı. Tabelası yok, hizmet binası yok. Ama bununda kartviziti var.

Merkezdeki AKDENİZ ilçemizin nüfusu, 259.381 dir. 131.889 kişisi erkek, 127.492 ‘si ise kadındır. Buranın ilçe başkanı yapılan kişi PINAR SU POLAT, kâğıt üstünde bir başkan. Oda Yönetimini toplayamıyor. Göreve geldiği günden bu yana neredeyse 2 yıl oldu, merkezde bulunan ana ilçelerden biri olan bu yerde parti hizmet binasını açmadı. Adı ilçe başkanı. Tabelası yok, hizmet binası yok. Ama bununda kartviziti var.

Merkezdeki MEZİTLİilçemizin nüfusu, 210.538 dir. 103.343 kişisi erkek, 108.195 ‘i ise kadındır. Buranın ilçe başkanı yapılan kişi, ELMAS DURMA, kâğıt üstünde bir başkan. Oda Yönetimini toplayamıyor. Göreve geldiği günden bu yana neredeyse 2 yıl oldu, (bu arada atama ile 2 başkan değiştirdiler) merkezde bulunan ana ilçelerden biri olan bu yerde parti hizmet binasını açmadı. Adı ilçe başkanı. Tabelası yok, hizmet binası yok. Ama bununda kartviziti var.

63.269 nüfuslu MUT ilçesi 2 yıldır kapalı, teşkilatı oluşturamadılar.

26.947 nüfuslu BOZYAZI ilçesi 2 yıldır kapalı, PARTİ BİNASI MÜLK, ANAP’tan geçme bina. Binanın yapımcı kooperatife borcu var, ödenmiyor. Teşkilatı oluşturup kapıyı açamadılar.

25.296 nüfuslu GÜLNAR ilçesi 2 yıldır kapalı. Parti binası mülk. 2 katlı bina. Kentin göbeğinde. Bakımsızlıktan dökülüyor. ANAP’tan geçme bina. Teşkilatı oluşturup kapıyı bir türlü açamadılar.

11.289 nüfuslu AYDINCIK ilçesi 2 yıldır kapalı. Partiyi kuracak ilçe başkanı ve yönetimi bulamıyorlar. Çünkü çaba sarf etmiyorlar.

8225 nüfuslu ÇAMLIYAYLA ilçesi, kirasını ödeyemediği için belediyeye borçlandı. Belediye tahliye edip eşyalarını sokaga attı. Biz haber yaptık, o yerli olmadılar. Halen kira borcu ödenmedi. O yerde MEMLEKET partisi tabela asıp hizmete başladı. Partinin tabelası da yok, demirbaş eşyaları da yok, başkanı da yok, 2 yıldır görmezden geliyorlar.

66.994 nüfuslu ANAMUR ilçesi binası parti malı. Yıllardır aynı kişi başkan yapılıyor. Partinin doğru dürüst kapısı açılmıyor. Partinin demirbaşı olan araç yediemin otoparkında çürüyor, borcu ödenmiyor.

125.173 nüfuslu SİLİFKE ilçesinin binası parti mülkü. Çok muhteşem bir yerde. Büyük. Kâğıt üstünde başkanı var, kapısını açıp millete buyur gel diyen yok. Bina ANAP’tan geçme.

144.548 nüfuslu ERDEMLİ ilçesinde önce atama sonra kâğıt üstünde kongre ile bir başkan seçilmiş, kendi iş yerinden parti yönetiyor, ha var, ha yok. Şimdi il başkanı olarak oturan şahıs HASAN ŞIHMAN burada ilçe başkanı iken binanın kirasını 3 ay ödemeyip ile gelmişti. Halen o mal sahibi paramı alamadım, HASAN ŞIHMAN paramı ödemedi diyor.

Mersin’in sahil bandında olan AYDINCIK- ERDEMLİ- SİLİFKE- ANAMUR- MEZİTLİ- BOZYAZI  da yeni kurulan o tabela partisi dedikleriniz ilçe teşkilatı kurup tabela astılar.

Böylesine köklü bir parti hizmet yerini açamıyor. Olacak iş değil. Üstelik çoğu yerde partinin KİRA derdi yok. Mülkiyet yer var. ÇOK ÖNEMLİ BİR MESELE İSE, MÜLKİYET OLAN BİNALARIN HİÇ BİRİNİN EMLAK VERGİLERİ, ÇEVRE VERGİLERİDE ÖDENMİYOR...

Bu hatırlatmadan sonra, konuyu teşkilat başkanı yapılan Cemal Enginyurt’a taşıdığımız da, “en kısa sürede Mersin’e geleceğim ve bu işi bitireceğim” demişti. Olmadı. Şimdi, Mersin’i bu hale getiren AHMET UYANIK tekrar teşkilat başkanı yapılmış. Mersin de iki başlı il yönetimi, bu kişinin eseri.

Partinin sevilen ismi KİPER ULUSOY, Mersinli ve Ankara’da yerleşik bir insan. Zaman zaman durumu aktardığımızda, MERSİN’İ düzelteceğiz, bu durumdan bizde muzdaripiz ve üzgünüz diyor.

Şurada seçime az bir süre kaldı.

Gelin inattan vazgeçin.

Partinin gerçek evlatlarına anahtarı teslim edin.

3 ayda tüm teşkilatların kapısını açıp çalışmaya başlasınlar.

Bu kadro ve ekip, Mersin de oyları tamamen sıfırlarlar.

Zaten partili değiller ve başka partiler ile FLÖRT halindeler.

Size daha ne diyelim?


0Önceki Haber

0

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN EMİTT İŞİ BEYMEL’ESonraki Haber

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN EMİTT İŞİ BEYMEL’E

Başka haber bulunmuyor!