DEMOKRATLAR MERSİN'DE ŞAHA KAKTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMOKRATLAR MERSİN'DE ŞAHA KAKTI
Demokrat Parti Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz önderliğinde İl heyeti çarşı pazar esnafını gezerek piyasanın nabzını tuttular. Bu arada sokaklarda halk, bizi de partiye kaydet başkanım deyince, rozet taktı, form doldurup kayıt da yaptı.

ANKARA- Kısa süre önce göreve atanarak başarılı çalışmalar sergileyen iş adamı ve Mersin Taksiciler Derneği başkanı aynı zamanda Ticari- Hususi araç sahip ve şoförleri vakfı (METAV) başkanlığını da yapan, İl Başkanı HÜSEYİN KARAGÖZ bir dakika boş durmuyor.

Bugün sabah GÜLNAR ilçesine hareket etmeden il heyeti ile çarşı pazar esnafını 2 saat süreyle tek tek gezen DP il başkanı Hüseyin Karagöz, "tüm esnafın sorunlarını yakından bilen insanım. Sizin içinizden bir kardeşinizim. Sizlerin temsilcisiyim. Az çok beni toplumda tanıyor biliyorsunuz.  Sizlerin çektiği ekonomik sıkıntıların, sosyal sıkıntıların tek çözüm adresi kıratın şahlandığı Demokrat Parti çatısıdır. Ülke zor günlerden geçiyor. Tencere kaynamıyor. Boş tencerelerin kaynaması için çare Demokrat partidir. Kırattır" dedi, bu arada her gittiği yerde YENİ ASYA gazetesini dağıttı.

Fakülteyi bitirmiş öğretmen ataması bekleyen bir genç ile yine atama bekleyen mühendis bir genç "bizler iş bulamadığımız için tezğahta çalışıyoruz, reyonda çalışıyoruz. Olacak iş mi. Biz atama bekliyoruz, sn. genel başkanınızdan sesimiz olmasını mecliste bu hususları dile getirmesini istiyoruz" mesajı verdiler.

Bir başka vatandaş, " O Cemal Enginyurt var ya, o, aslan gibi adam, sesimiz soluğumuz oldu, bırakmayın onu. Genel başkana selam söyleyin" dedi.

Yaşlı bir teyze ise, "rozetimi takın, ben en kısa zamanda çatınızdayım. Genel başkanınıza ve Enginyurt'a selam söyleyin. Muhammet Kelleci benim babamın çok yakın arkadaşı idi. orada mı, onada selam söyleyin ellerinden öperim" dedi.

Bu sıcak konuşmaların geçtiği ortamdan sonra DP Mersin İl Başkanı Hüseyin Karagöz ve il heyeti Mersin'in 250 kilometre ilerisindeki GÜLNAR ilçesine hareket ettiler.

 


KARAGÖZ: BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLMALIYIZÖnceki Haber

KARAGÖZ: BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE OLMAL...

SORGULANMASI GEREKEN MEİGDER DEĞİL, MGC’NİN YÖNETİM ANLAYIŞISonraki Haber

SORGULANMASI GEREKEN MEİGDER DEĞİL, MGC’...

Başka haber bulunmuyor!