haberanaliz

FUNDA MÜDÜR HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FUNDA MÜDÜR HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU
1971 yılında Malatya doğan ilk orta lise eğitimlerini Erzurum Malatya ve Ankara illerinde tamamlayıp 1991 yılında polis Akademisine girip 1995 yılında Polis Akademisi ilk kadın mezunlarından biri olarak Ankara İlinde göreve başlayan ve sırasıyla Ankara Batman Diyarbakır Adapazarı Mersin illerinde başarı ile görev yapan, Mersin ilinde ilk kadın ilçe müdürü olarak 300 bin nüfuslu Yenişehir ilçe müdürlüğünü anlının akı ile yapmış olan ve halen Mersin Personel şubeden sorumlu müdür yardımcısı olarak görev yapmakta olan bir kız çocuğu annesi Hayal Funda Önder, engin gönlü, mütevaziliği, devletten yana ilkeli duruşu ile halk ile polisin bütünleşmesini sağlayan ender insanlardan birisi.

Sosyal yönü ile de takdir toplayan Funda müdür, 2015 yılında ve 2018 yılında Milliyetçi Hareket partisi milletvekili adaylığı da yapmış, daha sonra 1 yıl süre ile Mersin Milliyetçi Hareket partisi il başkan yardımcılığı görevini de üstün bir başarı ile yapmış, işine siyaset ve icazet karıştırmayan ender devlet idarecilerinden birisi.

Tam bir Cumhuriyet kadını, aydın, kibirsiz, insanlara yol gösteren, işleri zorlaştıran değil kolaylaştıran fikre sahip pırıl pırıl bir insan. Yolu ve bahtı açık olsun, Allah böyle ehliyet ve liyakat sahibi insanların devlette sayısını arttırsın.


AB'nin kent sakinlerinin temel endişeleri neler?Önceki Haber

AB'nin kent sakinlerinin temel endişeler...

Türkiye Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finalde ABD'yle karşılaşacakSonraki Haber

Türkiye Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyon...

Başka haber bulunmuyor!