MERSİN BÜYÜKŞEHİR'İN BU İHALESİNE NE OLDU?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN BÜYÜKŞEHİR'İN BU İHALESİNE NE OLDU?
Mersin Büyükşehir Belediyesi sinek ilacı alımına karar vermişti. Bizde haber olarak sizlere duyurmuştuk. ancak geçen süre zarfında ihalenin sonucu bir türlü açıklanmadı. Kamuoyunun merakı giderilsin diye şimdi soruyoruz...

14 Temmuz 2022 günü şimdi vereceğimiz linkin içinde bir haber yapıp, sizlere olayları aktarmıştık. Haberin başlığı "MERSİN BÜYÜKŞEHİRİN SİNEK İLACI ALIMLARI, ‘VAY BABO’ DEDİRTTİ" idi.

İşte linki: https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-buyuksehirin-sinek-ilaci-alimlari-vay-babo-dedirtti-16747

MERAK EDENLER, İLGİLİ VE YETKİLİLER LİNKİ TIKLARLAR VE NE YAZMIŞIZ OKURLAR.

Tabi bazı aklı evvellerin bizimle ilgili karalama, ve itibarsızlaştırma çabalarını görüp, bizim gerçekleri yazmamızı görmemeleri kendi sorunları. Mersin Büyükşehir AÇIK USULDE yeni bir ihaleye çıkmıştı. Hani ana ihale itirazen iptal olmuştu ya, yeniden çıkmışlardı. 2022/622433 numaralı ihale. 20.7.2022 günü yapılan ihalenin İLAN metnini yukarıdaki linkte yayınlamıştık. 

Aradan bunca zaman geçti. İhalenin sonucu belli olmadı. Defalarca EKAP sayfasına girdik, orada "Teklif Değerlendirme Tamamlanmış" yazısını gördük. Sürekli görüyoruz. Ama ihale sonucu açıklanmıyor. haberimizi yayına aldığımız şu sırada, acaba KİK'e itiraz mı var dedik, KİK de sorguladık. İtiraz da yok. Mersin'de sinekle mücadele nasıl yapılıyor? İhaleyi alan firma açıklanmadı, sonucu EKAPA yansımadı. Peki sinekle ve haşaratla mücadele elinizdeki eski ilaçlarla mı yapılıyor? Nasıl oluyor? ŞU AN İŞİ KİM YAPIYOR? Hangi usule göre yapıyor?

EKAP SAYFASINDA İHALENİN SON HALİNİ GÖSTEREN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA

haberanaliz.net / ÖZEL


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!