MERSİN DE DEMOKRAT PARTİNİN DÜŞTÜĞÜ DURUMA BAKIN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DE DEMOKRAT PARTİNİN DÜŞTÜĞÜ DURUMA BAKIN
Partinin mülkü olan 4 daireden birleşme 450 metrekarelik il binası aylardır açılmıyor, kimse hesapta soramıyor.

Eski DYP- ANAP birleşmesi ile adı Demokrat Parti olan (DP) Mersin’de, 2 yıldır acınacak hale geldi.

Kendisine ait olan parti mülkü binaların bile kapısını açamayan, sözde trilyonluk iş adamı olduğu söylenen il başkanı yapılan HASAN ŞIHMAN ve il koordinatörü yapılan yine trilyonluk iş adamı dedikleri SEDAT ERDAL partinin kapısını bile açamıyorlar.

Akraba, eş dost, yanında çalışanları delege yazarak kıytırık bir seçim yaparak il başkanlığı ve büyük kongre delegeliği kapan ikili, iş, partiye hizmete ve para harcamaya geldi mi, yan çiziyorlar.

DP tabanı küskün ve dargın. Merkezde nüfüsu her birinin 200 binin üzerinde olan ANA İLÇELERDE bile (AKDENİZ İLÇESİ- MEZİTLİ İLÇESİ- TOROSLAR İLÇESİ- YENİŞEHİR İLÇESİ) tabelaları asılı değil, parti hizmet binaları yok, ama kağıt üstünde ilçe başkan ve yöneticileri var. Toplanın bir araya desen 10 kişi bir araya gelemiyorlar. Aynı kişi ayrı ayrı ilçelerde delege yazılmış. Adam bulamıyorlar ve faaliyet yapamıyorlar. Bu arada İl başkanı ve il koordinatörü diye sıfat verilen isimler ise sosyal medyada genel başkana yağ çekmekten başkaca hiçbir iş yapmıyorlar.

İl başkanı kendi emrinde olan ilçe başkanlarını bir araya toplayamıyor. Toplantı var gelin dese, üz kişiden fazlası gelmiyor. Bu şekilde parti Mersin’de nasıl varlık gösterecek, bu belirsizlik kimin işine yarayacak? Parti bu yönetim ile nerelere kimlere peşkeş çekilmek isteniyor?

Aşağıda bugün saat 11 civarında partinin il binasının dışarıdan görüntüsü görülüyor.

Dikkatli inceleyin. Bu bina AP den kalma 4 dairenin birleşimi ile 450 metrekare bir il binası. İçini eski il başkanlarından PAŞA Bey yaptırdı. Pırıl pırıl. Sonrasında gelen gidenlerde mobilyalarını döşedi. Ama gel gör ki, şimdi 2 yıldır partinin kapısı açılmıyor, parti amblemi ve ismini taşıyan levhanın rengi solmuş görünmüyor, kapası kapalı, sözde iş adamı diye makam oturtulan HASAN ŞIHMAN ve SEDAT ERDAL 500 TL verip de o tabelayı bile ele güne karşı yenileyemiyorlar. (Çift sarı çizgili yer parti ana giriş kapısı batı tarafta. Kapalı. Siyah ve sarı çizgili olan yer partinin mülkü olan bina 450 m2. Kira derdi yok. Üstündeki tabelanın rengi solmuş. Altı üstü bir vinil. Edeceği 500 lira. Bunu bile yaptırmıyorlar. DP genel merkezide, Mersin’de il teşkilatım var, teşkilatlarım var diyor.


AN İTİBARİ İLE MERSİN ŞEHİR HASTANESİ BEYİN CERRAHİ POLKLİNİĞİ KAPALIÖnceki Haber

AN İTİBARİ İLE MERSİN ŞEHİR HASTANESİ BE...

Ek Ödeme Yönetmeliği İçin Çarpıcı TespitlerSonraki Haber

Ek Ödeme Yönetmeliği İçin Çarpıcı Tespit...

Başka haber bulunmuyor!