MERSİN DEMOKRAT PARTİ ÇÖKÜŞ DÖNEMİ YAŞIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİ ÇÖKÜŞ DÖNEMİ YAŞIYOR
Mersin Demokrat Partide açık olan hizmet binaları birer ikişer kapanıyor. Yönetime getirilenlerin iş bilmezliği mi dersiniz, yoksa kasıtlı ve maksatlı olarak mı yapılıyor, şaşarsınız. Çünkü partinin kendi mülkü olan binalar bile açılmıyor. İşte Gülnar ilçesi. Yörük ve Türkmenlerin bol olduğu ilçe. Bina ANAVATAN partisinden DYP ye geçme ve DP olmuş durumda. Yıllardır kapalı. Görevden alınan il başkanı Karagöz, burayı geldiği gün açtı ve birde genç insanı buraya ilçe başkanı olarak atadı. Ancak genel merkez bu atamayı onaylamadı ve bu kapıyı halen açmadı. Üstelik Erdemliye ilçe başkanı yapılan ve Erdemli ilçesinde 3 ay başkanlık yapıp oranın bina kirasını ödemeden il başkanlığı koltuğuna oturtulan kişi halen hem Erdemlinin kirasını ödemedi, hem parti hizmet binası ilçelerin kendisine ait olan yerleri de hizmete açamadı. Gülnar- Silifke- Anamur-Bozyazı ilçelerinin kapıları hergün açık değil. Silifke ve Anamur ilçeleri arada bir açıp kapatıyorlar. Sözde zengin iş adamları mevcut il başkanını destekliyorlardı ve mevcut il başkanıda zengin bir adamdı. Para sorunu olmayacak, partiye harcama yapacak, kapalı kapılar açılacaktı. Açık olan kapılar kapandı. Mersin il binasıda açık. İçeriye bir adam oturtulmuş. Partide nöbet tutma düzeni yok. İl yöneticileri her gün birinin nöbet tutması lazım. Kimse gelmiyor. Hiçbir basın açıklaması, hükümet ve yerel yönetim eleştirisi yok. Sosyal medyada poz paylaşıp günü kurturıyorlar. Mersin merkezde bulunan nüfusu 150 binin üzerindeki 4 ana ilçe (TOROSLAR- AKDENİZ- MEZİTLİ- YENİŞEHİR) ilçelerinin bile parti hizmet kapıları açık değil. Akdeniz ve Toros ilçe başkanlarına ilde birer oda verilmiş. Onlarda gelip orada oturmuyorlar. Neticede partiyi desteklediği söylenen perde gerisi iş adamının yanında çalışanları parti kademelerine doldurmuşlar. Listelere kız kardeşini, yanındakı çaycıyı, çorbacıyı dolduran iş adamı, başa geldiği günden bu yana sosyal medyada boy gösteriyor ama eli cebine gidip de mülkiyeti partiye ait olan ilçelerin binalarını bile açamıyor…

İŞTE 200 M2 LİK, GÜLNAR İLÇESİNİN, TAPULU MALI OLAN PARTİ HİZMET BİNASININ NAÇAR VE BERBAT HALİ… KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL. KİMSE ŞURAYA BİR ADAM ATAYALIM KAPIYI AÇSIN DEMİYOR. KİRA YOK. MÜLK. MASRAFDA YOK. AMA .BECERİKLİ İL YÖNETİCİSİ LAZIM. HANİ NEREDE?!!! PARA HARCAMAK LAZIM... HANİ NEREDE, KİM HARCIYOR?! 

ZENGİN İŞ ADAMI DİYE DESTEK OLUNAN VE İL BAŞKANLIĞINA OTURTULAN KİŞİ İLE, ONA DESTEK OLAN, YANINDAKİ ÇAYCI ÇORBACIYI LİSTELERE VEREN, KİMİLERİNİ İLÇE BAŞKANI YAPAN İŞ ADAMI BİLE PARA HARCAMIYOR. ÜSTELİK GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET UYANIK  BU İŞ ADAMININ GELECEKTE İL BAŞKANI VE GİK ÜYESİ YAPILACAĞINIDA SÖYLÜYOR. PARTİYE BAKAR MISINIZ, KİMLERE KALMIŞ!!!! VE BİRDE GİZLENEN SİGORTACI VAR. PERDE GERİSİNDEN PARTİYİ DİZAYN EDEN. SİYASİ KUMPASÇI. KOCAMAZ'A KUMPAS KURDUĞU BELİRTİLEN VE ADAYLIK EVRAKLARINI RESMİYETE SOKMAYAN. DP'Yİ PEŞKEŞ Mİ ÇEKİYORLAR? YAZIK GÜNAH! BU PARTİDE YETİMLERİN HAKKI VAR. 


0Önceki Haber

0

MERSİN DEMOKRAT PARTİDE KIRATIN NALLARINI KİM SÖKTÜSonraki Haber

MERSİN DEMOKRAT PARTİDE KIRATIN NALLARIN...

Başka haber bulunmuyor!