MERSİN DEMOKRAT PARTİ YENİ İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN DEMOKRAT PARTİ YENİ İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU
Mersin Demokrat Parti il başkanlığına ataması yapılan Halil Yalın asıl olan 20 kişilik listesini yaptı onaydan geçirip oluşturdu. Yarın ilk yönetim kurulu toplantısı var. İŞTE 8 KİŞİ FAZLASIYLA O YENİ YÖNETİM KADROSU:

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Mersin İl Başkanlığına atadığı Halil Yalın, atama belgesini Mersin’e gelen DP Teşkilat İşleri Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık’tan almıştı. Atama yazısını tebliğ eden Teşkilat Başkanı Uyanık, "Demokrat Parti olarak Mersin’de çok önemli bir potansiyeli barındırıyoruz. Hem Anavatan Partisi hem Doğru Yol Partisi geleneğinden gelen merkez sağ siyaset geleneği açısından Mersin bizim açımızdan çok önemlidir. Şimdi yapmamız gereken mahalli seçimlerden önce bu potansiyeli harekete geçirmek. Halil Yalın arkadaşıma il başkanlığı görevinde başarılar diliyorum” demişti. DP Mersin İl Başkanlığına atama yazısını alan Halil Yalın ise  7 Ağustos 2023 günü partiye gelerek görevine başlamıştı. Aradan 1ay geçti ve saklı gizli yapılan yönetim listesi haberi yaptığımız şu anlarda ortya çıktı. 

HALİL YALIN KİMDİR

Geçmişte DYP'nin Demirelli yıllarında merkez ilçe başkanlığı yapmış, ardından Çiller'in gelmesiyle ve Demirel ve ekibinin partiden kopup Cindoruk önderliğinde Şemsiye partisini kurduğu dönemde partiden ayrılıp şemsiye saflarına giden isimdir. Sonrasında Tural Kadızade'nin il yönetiminde de olmuş olan Yalın, Ardından en son il başkanlığı yapan Ziya Erdoğan'ında il yönetimi listesinde olan isim. Gelişmeleri takip edeceğiz.


MERSİN BELEDİYESİNİN KATRİLYONLUK İHALESİNİN DE PAZARLIKLA ALINDIĞI ORTAYA ÇIKTIÖnceki Haber

MERSİN BELEDİYESİNİN KATRİLYONLUK İHALES...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!