MERSİN GENÇLİK SPOR 3 İHALE ÇIKTI, ÇIKMAYA HAZIRLANANDA VAR...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN GENÇLİK SPOR 3 İHALE ÇIKTI, ÇIKMAYA HAZIRLANANDA VAR...
Mersin Gençlik spor ihaleleri ve alımları ŞAŞIRTIYOR. Ancak Bakanlık umursamıyor, halen buraya tam tekmil müfettişlerini gönderip tüm alımları titizlikle kontrol edemediler. Çünkü yerelde siyaset ve ticareti aynı anda yapan tiplerin yalan ve düzmece beyanları ile işleri değerlendiriyorlar diye düşünüyoruz. Neyse...

BAKIN AÇIK USUL OLARAK HANGİ İŞLER ŞU AN İHALEYE ÇIKTI???

İHALE 1-

İHALE NUMARASI: 2023/1024327

İHALENİN ADI: Temizlik Ekipmanları Alımı İşi

İHALE ONAY TARİHİ: 26.09.2023

İHALE TÜRÜ: Mal - Açık

İŞİN YAPILACAĞI YER: İl Müdürlüğümüze bağlı Tenis Kompleksinde bulunan Ambar Ayniyat Deposuna teslim edilecektir.

İHALE YERİ TARİHİ SAATİ: Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-İhale ve Satın Alma Birimi - 20.10.2023 10:00

Bu ihalenin idari şartnamesi a-4 ebadında kâğıda 25 sayfa hazırlanmış, şartnamenin içeriğinde madde 1 / D maddesinde İlgili personelinin adı, soyadı ve unvanı: Levent YAYLACIOĞLU (Şube Müdürü V.), Mesut KUŞ (Şef V.) diye ismi konmuş, ancak sayfalar imzalı değil, şartnameyi kimin hazırladığı belli değil.

Teknik şartnameyi ise 8 sayfa hazırlamışlar, onun altında da isim, unvan ve imza yok. Kimin hazırladığı belli olmuyor. Dokümanların hepsi elimizde... Ciddiyetten uzak bir ihale dosyası hazırlandığı görülüyor.

İHALE 2- 

İHALE NUMARASI: 2023/970582

İHALENİN ADI: Gençlik Kampları Organizasyonu Hizmet Alım İşi

İHALE ONAY TARİHİ: 18.09.2023

İHALE TÜRÜ: HİZMET - Açık

İŞİN YAPILACAĞI YER: Silifke Kapızlı mevkiindeki, İl Müdürlüğümüze bağlı 23 Nisan Gençlik Kampı ile Yıldırım Beyazıt Gençlik Kampı ve Kızkalesi'ndeki Akkum Gençlik Kampında

İHALE YERİ TARİHİ SAATİ: Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-İhale ve Satın Alma Birimi - 19.10.2023 10:00

Bu ihalede idari şartname 27 sayfa hazırlanmış. Burada da içerikte yine, İlgili personelinin adı, soyadı ve unvanı: Levent YAYLACIOĞLU Şube Müdür V.- Mesut BOZAY Şef V. diye ismi konmuş, ancak sayfalar imzalı değil, şartnameyi kimin hazırladığı belli değil.

Ayrı ayrı teknik şartnameler hazırlanmış. Yemek için ayrı, araç için ayrı, diğer işler için de ayrı. ÖRNEĞİN: Personel Teknik Şartnamesi (2 ayrı), Araç Kiralama Teknik Şartnamesi (2 ayrı), SEYAHAT VE SAĞLIK SİGORTASI HİZMETALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ (2 ayrı), YEMEK PERSONELİ TEKNİK ŞARTNAMASİ (2 AYRI- BİRİNDE 36 DİĞERİNDE 63 PERSONEL) v.s. gibi, kimin hazırladığı belli olmayan birçok şartname, imzasız mühürsüz hazırlanıp konmuş. O kadar yazıp uyardık, ETİN KARKAS (bir bütün halde) geleceğini bir türlü net şekilde yazmamışlar.  Ayrı ayrı hazırlanan teknik şartnamelerde her şey çok açık olmadığı gibi, bu kez kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve ara öğün olarak hazırlık yapılmış, haftalık bir örnek liste konmuş. Sanki hep aynı yemekler çıkacakmış gibi. Oysa Akkum, Yıldırım Beyazıt ve 23 Nisan Gençlik Kamplarında 42 Gün Süreyle bu hizmet alınacak. 42 günlük hangi gün ne verilecek reçetesinin konması gerekir. Hangi gün hangi yemek çıkacak, ne kadar çıkacak, belli olacak ki maliyet hesabı düzgün olsun. Ancak idari şartnamede Kahvaltı, öğle, akşam ve ara öğün için her biri için 9000 olarak rakam konmuş. Şirkette diyetisyen ve gıda mühendisi şartı konmuş ama kendilerini temsil edecek ve şirketi denetleyip olayları titizlikle inceleyecek kendilerine ait olan (Yurtlarda var) diyetisyen görevlendirmesi yapmamışlar.  Ek 7 diye bir teknik şartname var, KULLANILACAK ÜRÜNLERİN EVSAFI VE GRAMAJLARI belirlenmiş, ama evlere şenlik içerik yine. Yahu o kadar uyarı yaptık. İnsan, Üniversite, Sağlık, Milli eğitim, Hastaneler, Polis okulu, Şehir hastanesi, Tarım müdürlüğünden örnek yemek şartnamesi alıp incelemez mi? Burada bu yemeği tüketecek olan gençler. Hiçbir şey bilmiyorsanız, Şehir hastanesinden isteyin. Eski Devlet hastanesi ihaleleri var EKAP da, açık ihaleler inceleyin. Yemek teknik şartnamesi detaylarını görürüsünüz. Zor değil. Böyle üstün körü şartname mi olur?

VATANINI - DEVLETİNİ - MİLLETİNİ SEVEN HERKESE HER FİRMAYA SESLENİYORUZ. HADİ GELİN BU İŞİ İNCELEYİN TEKLİFİNİZİ VERİN. TÜYSÜZ YETİMLERİN ŞEHİTLERİN HAKKININ OLDUĞU BEYTÜLMALI HEP BİRLİKTE KORUYALIM. (BAKALIM, BU KAMP İŞİNİ YİNE AYNI FİRMALAR MI ALACAK )

İHALE 3-

İHALE NUMARASI: 2023/703567

İHALENİN ADI: 2023 Yılı Spor Malzemeleri ve Fitness Aletleri Alımı İşi

İHALE ONAY TARİHİ: 24.08.2023

İHALE TÜRÜ: MAL - Açık

İŞİN YAPILACAĞI YER: Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Tenis Kompleksinde bulunan Ambar-Ayniyat deposuna teslim edilecektir.

İHALE YERİ TARİHİ SAATİ: Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü - 04.09.2023 11:00

İhalenin durumu: İhale Tekliflere Kapalı, Teklifler Değerlendiriliyor

 

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ. 

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com

NOT: YAZILI İZİN ALMADAN, SİTEMİZDE YER ALAN HİÇ BİR HABER VE İÇERİK KULLANILAMAZ. KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILIR.


MBB’DEN AYNI FİRMAYA 2021- 22-23 YILLARINDA TOPLAM 651 MİLYONLUK İŞ VERİLMİŞÖnceki Haber

MBB’DEN AYNI FİRMAYA 2021- 22-23 YILLARI...

GÖKTAŞ, ESKİ MEZİTLİ MAHALLESİ MUHTARI VE AZALARINI ZİYARET ETTSonraki Haber

GÖKTAŞ, ESKİ MEZİTLİ MAHALLESİ MUHTARI V...

Başka haber bulunmuyor!