MERSİN GSB’NİN HALİ: YAĞMUR YAGDI, TESİSLER AKTI, İLGİLİSİ BAKTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN GSB’NİN HALİ: YAĞMUR YAGDI, TESİSLER AKTI, İLGİLİSİ BAKTI
Günlerdir Mersin, Gençlik spor Müdürlüğü ile ilgili haberleri sizlere duyurduk. Bugünkü haberimiz ise, ihale ve alımlarla ilgili gerçekleri ortaya çıkarıyor. Hani şu yerel siyasette kemirmeye alışmış olanlar var ya, bakalım bunları da görmezden gelebilecekler mi? Yetimin, şehidin, hakkı kimseyi iflah etmez....

Okurlar hatırlayacaktır, eğer zorluk çekerlerse diye bir önceki haberimizin linkini aşağı alıyoruz:

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-genclik-spor-nereye-kosuyor-19650

Onun üstünü tıklar geçmişte müdürlükle ilgili yazdığımız tüm haberlere ulaşabilirler. Yâda bu sitede menüdeki SPOR bölümüne tıklar Mersin Gençlik Sporun tüm haberlerini okurlar.

Bocce salonu başta olmak üzere, çok sayıda spor tesisini yıllara sari belki 10 kez ihale ile onarım yaptılar. Pazarlıklı alımlar ile. Firmalar ortada. Bu tesislerin çoğu 2013 yılında yapıldı. Peki, o zamandan bu zamana kadar hiç böyle şiddetli yağış olmadı mı? Bu tesisler o günden bu güne kaç kere onarım ve bakımdan, tadilattan geçti? O tadilat, tamirat ve bakıma ne kadar para, kimlere nasıl ödendi?! O tadilatlar niye yapıldı, o paralar neden ödendi?

Mühendisler şimdi seferber olmuşlar inceliyorlarmış. Gereğini yapacaklarmış. Ancak her yağmurda böyle mi olacak? Köklü, denetimi ve muayenesi sağlam yapılmış bir çalışma bakım onarım olmayacak mı?

Bu mühendisler bu ihalelerde teslim ve kabulü neye göre nasıl yaptılar ki, bu rezalet tablo yaşanıyor?

Çok güzel yapılan bu tesisler, yapılışından bu yana kaç kere onarımdan geçti? Peki, çatı yalıtımları ve yağmurla ilgili bakım onarımları hiç yapılmadı mı yapıldıysa neden böyle oldu? Yoksa eksik gedik yapıldı da, Kabul ve muayenesi iş olsun torba dolsun mantığı çalışmayla mı yapıldı?

İŞTE TOROSLAR BOCCE SALONU VE ERDEMLİ ATIŞ POLİĞONUNUN YAGMUR SONRASI HALİ...

 

Bu görüntüler çok şeyi açıklıyor. Amma birde işin video çekimi var ki, evlere şenlik. Tavandan ve her yerden ŞARIL ŞARIL su akıyor. Videoyu şimdilik yayınlamıyoruz. Ancak Sporcuların soyunma odaları berbat halde. Duvarlar akıyor, elektrik tesisatları su içinde ve tesisatlar çökmüş. Protokolun karşısı berbat halde. Çatı çökmüş, sular akıyor.

BAKANLIKTAN MÜFETTİŞ GELMİŞ

KYK yurtları için gelmiş, çok hızlı çalışıyormuş. İnşallah bu ihale ve alımlara da bir göz atar, haberlerimize de bir göz atar.

Devlete can kurban, hepimizin.

ALLAH DEVLETE ve MİLLETE ZEVAL VERMESİN.

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com

NOT: YAZILI İZİN ALMADAN, SİTEMİZDE YER ALAN HİÇ BİR HABER VE İÇERİK KULLANILAMAZ. KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILIR


MEKANIN CENNET OLSUN İSMAİL KOÇAKÖnceki Haber

MEKANIN CENNET OLSUN İSMAİL KOÇAK

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!