MEZİTLİ CHP ADAYININ BİR GARİP DEMOKRAT PARTİLİ DESTEKÇİSİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEZİTLİ CHP ADAYININ BİR GARİP DEMOKRAT PARTİLİ DESTEKÇİSİ
Mersin’in Mezitli ilçesi CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in ofisinden bu gün bir haber bülteni geldi. Gelen bülten de “Demokrat Parti Mezitli İlçe Başkanı Elmas Durma, yönetimi ve parti üyeleri ile birlikte oluşturulan yoğun katılımlı toplantı ile Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığına destek olmak için istifa açıklaması yaptı” cümlesi geçiyordu. Araştırdık, sorduk, nedir ne değildir diye...

KAĞIT ÜSTÜNDEKİ İL BAŞKANI ELMAS DURMA'NIN AÇIKLAMASINA ŞAŞTI KALDI

Demokrat parti Mersin il Başkanı Halil Yalın, “Elmas Durma bu istifa açıklamasından önce, 29 OCAK GÜNÜ İL DİVANIMIZ vardı. Bu hanım partiye makamıma gelip istifasını verdi. Kendisi ilçe başkanı olarak ilçesinde bir hizmet yerini bile açamamış, parti levhasını asamamış kişidir. Kâğıt üstünde 17 il delegesi vardır. Yaptığımız 13 ocak 2024 günlü il kongresine bile kendisi dâhil delegeleri de katılım yapmamıştır. İstifasından günler sonra böyle bir açıklama yapması hoş değil, doğru da değil” dedi.

MEZİTLİ’NIN PARTİ İLÇE BİNASI VE HİZMET YERİ OLMAYAN KÂĞIT ÜSTÜNDEKİ BAŞKANI VE ÜYELERİ İSTİFA ETMİŞLER...

Konu ile ilgili haber sitemiz yaklaşık 3 yıldır sürekli dile getiriyor. DP’nin Mezitli de bir ilçe binası, hizmet yeri yok. Kâğıt üstünde ilçe yönetimi ve yine uyduruk kongrelerle yapılan kağıt üstünde seçimlerle yönetimleri mevcut. Ama var olan mevcut yönetimi kâğıt üstüdeki delegelerini bile il kongresine getirememiş. Şimdi, CHP ye geçiyorum, bu nedenle istifa ediyorum diyor. Hâlbuki DP de çalışacak ortam, mekân bulamamış, Başında bulunduğu partinin 3 yıldır ilçe hizmet kapısını açamayan kişi şimdi CHP’nin adayına destek açıklaması yapıyor.  Sormak lazım. Mezitli ilçe başkanı olarak 3 yıl içinde DP’ye kaç üye yaptınız? Kendisi ve yönetim kurulu üyeleri DP’nin kayıtlı üyesi mi? DP nin ilçe başkanıyım demeyi biliyorsunuz, Peki Mezitli ilçesinde sizin parti hizmet yeriniz nerede? Başkanlık koltuğunuz, yönetim kurulu toplantısı yaptığınız yer nerede? Siz Mezitli de bu denli etkin ve seçkin kişiyseniz, neden bunca yıldır başında olduğunuz DP'nin Mezitli de hizmet binasını açamadınız, neden il kongresine 17 delegeyi getiremediniz?

BU ARADA İL KONGRESİ YAPILDI 73 KİŞİ İLE

Bu arada DP’nin 13 Ocak 2024 günü il kongresi yapıldı. Aşağıda Partinin kendi resmi paylaşımı mevcut. Kongreye 73 kişi katılmış. Oysa il delege sayısı 250’ye yakın. Geçtik onu, il kongresinde oylanan il başkanı ve yönetiminin seçilenleri ile üst kurula seçilenleri gösteren, seçime giren kişi sayısı, 61... Yani 61 kişiye oy verip seçen sayısı 73 kişi. Onun da 25’i partili değil. Salondaki misafir. Gerisini siz anlayın....

DP’NİN KÂĞIT ÜSTÜNDEKİ İL KONGRESİNDE SEÇİLEN YENİ YÖNETİM VE LİSTESİ AŞAĞIDA

DEMOKRAT PARTİ MERSİN İL VE İLÇELERİNİN DURUMLARIYLA İLGİLİ DAHA ÖNCE HABER SİTEMİZDE YER ALAN HABERLERDEN BAZILARI AŞAĞIDA:

DEMOKRAT PARTİ MERSİN'DE KAGIT ÜSTÜNDE VAR AMA KONGRE YAPIYOR

DP LİDERİ MERSİN’E GELDİ 40 - 50 KİŞİ İLE KARŞILADILAR

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-parti-mersinde-kagit-ustunde-var-ama-kongre-yapiyor-19918

DP LİDERİ MERSİN’E GELDİ 40 - 50 KİŞİ İLE KARŞILADILAR

https://www.haberanaliz.net/haber/dp-lideri-mersine-geldi-40-50-kisi-ile-karsiladilar-19609

DEMOKRAT PARTİNİN MERSİN'DE İLGİNÇ KONGRELERİ (MEZİTLİ İLÇEYİ AKTARIYORUZ)

https://www.haberanaliz.net/haber/demokrat-partinin-mersinde-ilginc-kongreleri-19595

MERSİN DEMOKRAT PARTİ EVLERE ŞENLİK ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-demokrat-parti-evlere-senlik-calismasini-surduruyor-19547


0Önceki Haber

0

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!