MİLLET İTTİFAKININ MAKAM ARAÇLARI DİKKAT ÇEKTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLLET İTTİFAKININ MAKAM ARAÇLARI DİKKAT ÇEKTİ
Dün yapılan 6’lı yuvarlak masa toplantısına katılmak üzere DP genel merkezine gelen parti genel başkanlarının bindikleri makam araçları süper lüks araçlardı.

ANKARA- Basın önünde birbirinden lüks makam araçlarından inerek DP lideri ile selamlaşıp binaya giren parti başkanlarının makam araçları süper lüks araçlardı. Ortak özelliği ise, hepsi siyah renk ve hepsi birbirinin aynı tipte, lüks araçlardı.

Vatandaşa, adil yaşam, hak- hukuk- adalet ve israfsız bir hayat vadeden, 6’lı yuvarlak masa etrafında bir araya gelen parti genel başkanlarının makam aracı olarak bindikleri araçların yabancı ve lüks araçlar olması, bir tekinin bile YERLİ ARAÇ olmamsı, basın ordusu tarafından izlenmesine rağmen göz ardı edilirken, vatandaşların gözünden kaçmadı.

Vatandaşlar, “Samimiyetsiz oldukları, içten olmadıkları, söylemleri ile eylemlerinin uyuşmadığı, dar gelirli halkın yanında olduklarını, halkın çektiği ekonomik sıkıntının farkında olduklarını, saray israfı diyerek sürekli harcamaların keyfiliğinden bahsettikleri, ancak kendilerinin muhalefette olmalarına rağmen hiçbir lüksten geri kalmadıklarını, en lüks yabancı marka araçlara bindiklerinden belli. Ama bizlere bol bol vat veriyorlar. Yılardan beri Millete ver talkını kendin götür salkımı anlayışı hiç değişmiyor. O nedenle millet ittifakı 6’lı yuvarlak masa değil, sanki yabancı misyon ABD Türkiye masası gibi görünüyor” demekteler.

DAVUTOĞLU'NUN ARACI

AKŞENER'İN ARACI

BABACAN'IN ARACI

KARAMOLLAOĞLU'NUN ARACI

KILIÇDAROĞLU'NUN ARACI


MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E 2 BUÇUK MİLYONLUK BAYRAM ŞEKERİ VE HEDİYELİK EŞYAÖnceki Haber

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E 2 BUÇUK MİLYONLUK BA...

0Sonraki Haber

0

Başka haber bulunmuyor!