SEVER AİLESİNİN ACI GÜNÜ

MUSTAFA SEVER'İN AĞABEYİ VEFAT ETTİ. ALLAH RAHMET EYLESİN. SEVER'İN KENDİ SOSYAL SAYFASINDAKİ PAYLAŞIMI ŞÖYLE:
Çok değerli abim İsmail Hakkı Sever’in vefatı dolayısıyla bizleri yalnız bırakmayan; Mersin Valimiz Sn. Atilla Toros, Ak Parti Mersin İl Başkanımız Sn. Adem Aldemir, Ak Parti Mersin Milletvekilimiz Sn. Ali Kıratlı, ilçe başkanlarımız ve teşkilatlarımız başta olmak üzere Mut Asri Mezarlığı’ndaki cenaze merasimine katılarak acımızı paylaşan, telefonla arayan, mesaj gönderen, taziyelerini ileten tüm dostlarıma, hemşehrilerime ve dava arkadaşlarıma gönülden şükranlarımı arz ediyorum.
Bu zor günümüzde göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve dualar bizler için en büyük teselli kaynağı olmuştur. Rabbim hepinizden razı olsun, hiçbirinize böyle acılar yaşatmasın.
Merhum abim İsmail Hakkı Sever’e Allah’tan rahmet diliyor, mekânının cennet olmasını niyaz ediyorum. Dualarınızı eksik etmemenizi istirham ediyorum.
Saygılarımla,
Mustafa Sever